Benelux Event Awards

Dec 2, 2022, 17:59
Nog twee weken om uw BEA case(s) te inschrijven!

Nog twee weken om uw BEA case(s) te inschrijven!

14 juli 2022

Op 23 november 2022 worden in Antwerpen de BEA Awards 2022 uitgereikt. Maar de competitie gaat deze zomer al van start! Meer zelfs, over minder dan twee weken worden de inschrijvingen van de cases afgesloten. Aarzel dus niet om uw beste projecten van het voorbije jaar in te dienen, en mee te dingen naar die felbegeerde Gouden BEA!

De ingeschreven cases worden in september een eerste keer voorgelegd aan de BEA-jury. Op basis van een online voorronde maakt de jury een eerste schifting. De agentschappen die doorstoten naar de finaleronde mogen op 23 november hun case live komen presenteren voor de jury, én voor het publiek. Na deze presentaties, die zullen plaatsvinden in het iconische Havenhuis, trekt de jury zich terug voor een beraadslaging waarin ze de vijf winnaars van een Gouden BEA aanduidt.

Een belangrijke nieuwigheid is dat er dit jaar voor het eerst vijf categorieën zijn. Naast de vier ‘klassieke’ BEA-categorieën (B2B, B2C, B2E & Institutional Events) zal er dit jaar een nieuwe categorie geïntroduceerd worden, waarin de jury op zoek gaat naar cases waarin met zeer beperkte middelen enorm mooie projecten zijn verwezenlijkt. Deze ‘Lowbudget’ categorie is dan ook beperkt tot evenementen met een budget kleiner dan 20.000 euro.

Heeft u tussen 30 juni 2021 en 30 juni 2022 een evenement (live, hybride of digitaal) georganiseerd dat in aanmerking komt voor een sectoraward? Klik dan op de onderstaande button om uw deelname vandaag nog te verzekeren. (standaardprijs voor een case bedraagt 690 € excl. btw – check reglement voor eventuele kortingen als ACC-lid, als nieuw agentschap of bij indienen meerdere cases)

Case(s) inschrijven

Meer details over de competitie en het uitgebreide reglement kan u raadplegen via www.bea-awards.eu