Benelux Event Awards

Oct 18, 2021, 2:38
Best of Awards overstijgen voorgaande edities

Best of Awards overstijgen voorgaande edities

23 augustus 2021

Dit jaar staan de BEA, BOA en BOCA Awards in het teken van de wederopstand van de communicatiewereld.

Voor de 30ste editie van de Best of Activation Awards, zonden dit jaar meer dan 20 verschillende bureaus en adverteerders 81 unieke cases in. Dat zijn 19 extra unieke cases meer dan de vorige editie in 2019, wat de beste prestatie ooit is voor de BOA Awards. Dit resultaat is des te uitzondelijker omdat we een uiterst moeilijk jaar achter de rug hebben, waarin ‘activatie’ omwille van de lockdown bijzonder moeilijk was. Hetgeen nogmaals de veerkracht en de inventiviteit van de Belgische bureaus aantoont.

Ook de vierde editie van de Best of Content Awards liep als een trein: maar liefst 32 bureaus en adverteerders wagen met 107 inzendingen hun kans om een Gouden, Zilveren, Bronzen, Craftsmanship of Press Award mee naar huis te nemen tijdens de vierde editie van de BOCA Awards. Dat zijn 9 cases meer dan in 2020, waardoor de stijgende lijn sinds de eerste editie van de BOCA Awards in 2018 wordt verder gezet. Het toont de groeiende impact van Content Marketing in de communicatiemix aan en illustreert hoe de discipline aan maturiteit wint.

Naast de BOA en BOCA Awards vinden uiteraard ook de Belgian Event Awards plaats, die aan hun 22ste editie toe zijn. De inschrijvingen lopen vlot binnen, zo maken er ondertussen al 41 cases kans om een BEA te winnen, waaronder de 26 weerhouden cases van de geannuleerde editie in 2020. U kan nog tot en met 31 augustus uw kans wagen om een case in te dienen in de categorieën B2B, B2C, B2E of Institutional.

Na een eerste online jurering beslissen de verschillende jury’s tijdens een live presentatie van de geshortliste cases welke inzendingen met een BEA, BOA of BOCA Award naar huis gaan. De live jurering van de BOA en BOCA Awards vindt respectievelijk plaats op 18 en 19 oktober in Lamot. De live jurering van de BEA Awards vindt plaats op 1 december in de Nekkerhal.

De BEA, BOA en BOCA Awards worden voor het eerst samen uitgereikt tijdens de prestigieuze Awards Night met seated dinner en spectaculaire optredens onder het thema “The Roaring Twenties”. Plaats van afspraak is de Nekkerhal te Mechelen.

Meer van BEA Awards :