Benelux Event Awards

Oct 18, 2021, 3:31
Nog twee weken om een case in te schrijven voor de BEA-competitie!

Nog twee weken om een case in te schrijven voor de BEA-competitie!

17 augustus 2021

Nog tot het einde van deze maand kunt u één of meerdere cases indienen voor de Belgian Events Awards. Deze competitie kent dit jaar zijn ontknoping op 1 december, tijdens de prijsuitreiking in de Nekkerhal te Mechelen.

De Belgian Events Awards keren dit najaar terug met een dubbeleditie. Op 1 december 2021 worden er in Mechelen prijzen uitgereikt voor de periode 2019-2020 (events vóór 13 maart 2020) en de periode 2020-2021 (events na 13 maart 2020).

De BEA Awards bieden een unieke gelegenheid om het werk van uw agentschap in de kijker te zetten bij de bedrijfswereld. Allereerst bij de jury van de BEA Awards, die is samengesteld uit 15 corporate event managers van 15 vooraanstaande bedrijven. Haalt uw agentschap de finale, dan wordt de exposure nog uitgebreider, met een voorstelling van het project via de kanalen van Experience/Eventnews en een projectie van uw casevideo tijdens de awardavond. Op die manier wordt uw werk getoond aan honderden potentiële klanten.

Heeft uw agentschap tussen 8 december 2019 en 30 juni 2021 een evenement (live, hybride of digitaal) georganiseerd dat in aanmerking komt voor een sectoraward? Aarzel dan niet om deel te nemen aan deze prestigieuze competitie.

Ja, ik wil meestrijden voor een BEA Award.

 (standaardprijs voor een case bedraagt 690 € excl. btw – check reglement voor eventuele kortingen als ACC-lid, als nieuw agentschap of bij indienen meerdere cases)

Meer details over de competitie en het uitgebreide reglement kan u raadplegen via www.bea-awards.eu

Meer van BEA Awards :