Audiovisueel

Jul 29, 2021, 17:59
Phlippo Group neemt ASP Group over

Phlippo Group neemt ASP Group over

02 oktober 2020

Technisch productiebedrijf ASP Group wordt overgenomen door Phlippo Group. Dat maakten beide bedrijven vandaag bekend. Door het bundelen van hun krachten en hun vakkennis, willen ze samen nog sterker staan.

ASP heeft zo’n 30 jaar ervaring op vlak van corporate events en congressen. Het bedrijf staat bekend voor een doorgedreven engineering, innovatie en het creatieve gebruik van nieuwe, slimme technologieën. Phlippo Productions levert hightech apparatuur voor de entertainmentsector en kan terugvallen op meer dan 55 jaar ervaring. Beide teams zullen nu hun knowhow en competenties uitwisselen om elkaar te versterken. Christophe Van Schoorisse krijgt als Managing Director de dagelijkse leiding over Phlippo Group, die voortaan zal bestaan uit ASP Group, Phlippo Productions en Rent-All België.

De nieuwe samenwerking heeft zich al meteen geconcretiseerd in Q-Cast Studio’s in de gebouwen van Phlippo Group in Lier. Deze bieden een ideale setting voor hoogwaardige en kwaliteitsvolle opnames van webinars, digitale en virtual events. Uiteraard zullen er snel nieuwe projecten volgen.