Associaties

Sep 22, 2021, 19:25
The Sustainability Revolution

The Sustainability Revolution

29 juni 2021

MPI Belgium Chapter, MPI Italia Chapter, MPI Finland Chapter en MPI France - Switzerland Chapter organiseren op 30 juni een online discussie over sustainability met een reeks topsprekers.

Klanten, sponsors, bezoekers en de lokale gemeenschap eisen in toenemende mate meer sociale verantwoordelijkheid en een betere milieuaanpak van organisatoren van evenementen en hun partners. Dit vereist een paradigmaverschuiving in de overtuigingen, waarden en bedrijfsmodellen van de industrie.

Tijdens deze online sessie bekijkt men de case van een internationaal evenement georganiseerd door EAIE (European Association for International Education) in Helsinki in 2019. EAIE, de locatie en haar belanghebbenden hebben nauw samengewerkt aan een breed scala aan duurzaamheidsaspecten om te voldoen aan de vereisten van ISO 20121 en de United Nations Development Goals.

In deze interactieve presentatie wordt u uitgenodigd om na te denken hoe we evenementen produceren, en hoe de evenementenindustrie echt van dienst kan zijn bij het opnieuw opstarten en regenereren van de samenleving.

Sprekers:
•Guy Bigwood, Managing Director at GDS- Movement
•Michael Mathres, Advisor at SYNTROPYC
•Paula Blomster, Congress Manager at Messukeskus
•Sabrina Van Spijker, Senior Events Coordinator at EAIE

Boek hier uw ticket!

Meer van MPI Belgium :