Associaties

Sep 22, 2019, 5:34
Ronde Tafel 23 mei 2017: De impact op de meeting-industrie na 22 maart 2016

Ronde Tafel 23 mei 2017: De impact op de meeting-industrie na 22 maart 2016

08 mei 2017

Hoe kijken we naar de toekomst?

Tijd om vooruit te kijken na de aanslagen van 22 maart, ondertussen al meer dan een jaar geleden. MPI Belgium wil graag met een positieve blik naar de toekomst van de meeting-industrie kijken en organiseert een ‘ronde tafel’. “Wij willen met al onze leden, betrokkenen en partners delen wat we hebben ervaren en wat we daaruit hebben geleerd.”

“Onze focus op de ‘ronde tafel’-sessie is de toekomst en uitkijken hoe we België terug op de kaart terug kunnen zetten als meetingsbestemming.

  • Hoe kunnen we elkaar ondersteunen?
  • Wat kunnen we leren van de verschillende leveranciers en planners?
  • Wat hebben andere bedrijven gedaan om business te doen of leads te krijgen?

Hugo Slimbrouck van Ovation Global, Kathleen Vandenbroecke van Brussels Airlines en Simon Detemmerman van Visit Brussels maken deel uit van ons panel en delen hun waardevolle inzichten en ervaringen.

  • Wat is hun visie op de toekomst van België?
  • Wat kunnen we doen of zouden we moeten doen om België weer op de kaart te zetten?

Sluit je daarom aan bij onze ‘ronde tafel’-sessie waar we de toekomst van de meeting-industrie in België zullen veranderen.”

Waarom moeten we deelnemen aan de ronde tafel sessie?

“Het gaat om een interactieve sessie waar we ervaringen en inzichten van de meeting-industrie delen. Waar we van verschillende experts kunnen leren wat zij hebben gedaan om de meeting-industrie in België te verbeteren. De deelnemers krijgen praktische tips van het panel dat zij in hun bedrijf of werk kunt implementeren.”

De ‘ronde tafel’-sessie beperkt zich tot een groep van max. 40 personen uit de sector. De inzichten van de sessie zullen worden gebruikt voor een witboek en worden gedeeld met de deelnemers per mail.

PRIJS

Tussn € 16,96 - € 52,67

Bestel hier uw tickets

DATUM EN UUR

Dinsdag 23 mei 2017
13.00 u tot 16.30 u

LOCATIE

SO the best of both worlds
Herbert Hooverplein 4
3000 Leuven

www.mpi-belgium.be

Meer van MPI Belgium :