Associaties

Feb 16, 2020, 23:35
MPI Road Show op bezoek in Brussel

MPI Road Show op bezoek in Brussel

26 februari 2019

Meeting Professionals International (MPI), 's werelds grootste vereniging voor de vergader- en evenementensector, lanceerde eind vorig jaar haar Europese Road Show. Op 13 februari streek deze Road Show ook in Brussel neer.

Als onderdeel van de Road Show reisde het MPI-leiderschap door heel Europa om te vergaderen met marktleiders en beïnvloeders om sectortrends, onderzoek, tips en de waarde van netwerken met MPI-leden en opleidingskansen te delen. Het doel van deze Road Show was om de deelname van de Europese leden aan educatieve en netwerkevenementen van MPI te verhogen en het bewustzijn en de belangenbehartiging van de impact van de MPI community wereldwijd te vergroten.

Tijdens de bijeenkomst in Brussel schetsten executives van MPI, waaronder Paul Van Deventer, president en CEO, en Darren Temple, COO, de Europese marktstrategie van MPI en aankomende innovatieve onderwijs- en netwerkmogelijkheden in de evenementenindustrie. Specifiek bespraken ze MPI's leiderschap in het aansturen van de meeting- en evenementenbranche en de voordelen van betrokkenheid op bedrijfs- en individueel niveau op internationale schaal.

Er was ook aandacht voor het uitgebreide opleidingsaanbod van MPI en de impact genererende evenementen zoals het World Education Congress (WEC), dat doorgaat in Toronto, juni 2019. Daarnaast gaf het team inzichten in hoe MPI werkt via de Global Mice Collaborative. Het doel van dit initiatief is om professionele hulpmiddelen te bieden voor tentoonstellingen, vergadering- en evenementplanning en incentivereizen om de ontwikkeling van de MICE-beroepen in opkomende markten te bevorderen.

Meer van MPI Belgium :