Associaties

Jun 18, 2024, 5:32
Event Confederation pakt uit met boeiende field trips

Event Confederation pakt uit met boeiende field trips

06 juni 2024

Event Confederation zet zich in voor de ontwikkeling van kennis en talent in de Belgische eventsector. Deze zomer organiseert de confederatie enkele boeiende field trips gericht op duurzaamheid, veiligheid, innovatie en human capital.

Tijdens deze uitstappen krijgen event professionals de kans om te leren van experts en inspiratie op te doen voor hun eigen evenementen. Deze field trips zijn gratis en staan open voor zowel de private als publieke sector. Het aantal plaatsen is beperkt, dus zorg dat u zich tijdig inschrijft.

Duurzame events – Paradise City (28 juni)

De eerste field trip is een bezoek aan Paradise City, het meest duurzame muziekfestival ter wereld. Deelnemers worden ontvangen met een welkomstdrankje, gevolgd door een rondleiding van de sustainability manager. Ontdek hoe u uw evenement duurzamer kunt maken, met praktische voorbeelden en antwoorden op al uw vragen.

Veilige en futureproof events – Waregem Koerse (23 augustus)

Waregem Koerse zet jaarlijks honderden stewards en vrijwilligers in om de veiligheid van 40.000 bezoekers te waarborgen. Leer hoe dit evenement al 177 jaar blijft evolueren ondanks crisissen zoals oorlogen en pandemieën. Ontdek innovatieve strategieën om uw evenement toekomstbestendig en financieel gezond te houden.

Hoogtechnologische events – Corda Arena (27 augustus)

Eind augustus trekt men naar Hasselt, waar een exclusieve virtuele tour van de toekomstige Corda Arena gepland staat. Deze high-tech belevingsarena, die begin 2026 haar deuren opent, geeft nu al een inkijk in de wereld van next-gen-eventbelevingen. Leer hoe u avatars en hologrammen kunt integreren in uw evenementen voor een onvergetelijke ervaring.

Impactvolle events – Sportpaleis (13 september)

De zomertours worden afgesloten in het Sportpaleis in Antwerpen, de grootste concertzaal van België. Hier leert u hoe u duurzame relaties met de buurt en vrijwilligers opbouwt en onderhoudt. Dit is essentieel voor het succes van live entertainment. Ontdek hoe u als organisatie kunt bijdragen aan waardencreatie en sterke banden met de omgeving kunt ontwikkelen en behouden.

Meer van Event Confederation :