Vaste & tijdelijke locaties

Apr 28, 2024, 21:09
AEC & OPTIONS slaan handen in mekaar

AEC & OPTIONS slaan handen in mekaar

02 november 2023

Op 15 november is iedereen welkom bij Antwerp Engineering Company (AEC) voor de Familiarity Day, een unieke gelegenheid om deze historisch industriële eventlocatie te ontdekken. In samenwerking met OPTIONS krijgt u bovendien de kans om een exclusieve prijs te winnen uit hun nieuwe vintage collectie lijn, Fleuri, die ze hier zullen introduceren.

Familiarity Day met AEC en OPTIONS:

Tijdens Familiarity Day krijgt u de kans om deze prachtige eventlocatie te verkennen en de geschiedenis te beleven die nog steeds in de architectuur weerklinkt. Terwijl veel voormalige pakhuizen werden omgebouwd tot moderne lofts en appartementen, heeft AEC zijn historische charme weten te behouden. Binnen de locatie vindt u nog steeds de laadbrug, houten plafonds en de originele trap van honderd jaar geleden. AEC heeft door samenwerkingen met verschillende eventbureaus en particulieren een uitstekende reputatie opgebouwd.

Wanneer OPTIONS  aanbood om de handen in mekaar te slaan voor de Familiarity day greep AEC deze kans met beiden handen. OPTIONS, een gespecialiseerd bedrijf in verhuur, biedt een uitgebreid assortiment servies, glaswerk, bestek en tafelaccessoires voor evenementen en speciale gelegenheden.

Ze introduceren op de 15de november hun nieuwe vintage collectie lijn, Fleuri, die een gelukkige bezoeker van AEC kan winnen voor 20 personen op een evenement naar keuze.

Mis deze kans niet om de industriële pracht van AEC te ontdekken en wellicht een mooie prijs te winnen.

Meer van AEC :