Vaste & tijdelijke locaties

Apr 29, 2024, 9:43
Antwerpen zet de deuren open: iedereen welkom op de Familiarity Day

Antwerpen zet de deuren open: iedereen welkom op de Familiarity Day

31 oktober 2023

Op 15 november zetten tientallen bedrijven en locaties uit de Antwerpse eventsector de deuren wijd open voor iedereen tijdens de Familiarity Day. Het belooft een bijzonder interessante en inspirerende ontdekkingsdag te worden.

Verken bedrijven, duik in ontmoetingen met leveranciers en ontdek betoverende locaties tijdens jouw reis vol proevertjes en onvergetelijke ervaringen. Laat je zintuigen ontwaken, smeed waardevolle connecties en voed je creativiteit voor het ultieme evenement van jouw dromen.

Tientallen bedrijven en locaties nemen deel aan de Familiarity Day. Zo ben je onder andere welkom in AEC, Battoo, Sei-Otto, Kinepolis, La Riva, KMSKA, Belroys Mas, Het Steen, Dock3, Jacques, Chocolate Nation, de Handelsbeurs, Radisson BLU Astrid Hotel Antwerpen, Mercure City South, De Ark Antwerpen, Hilton Antwerp Old Town, Art Nouveau Hall, Den Bell, The Park, Mercure Antwerp City Centre en Beats of Golf. De volledige lijst vind je op www.familiarityday.be. Op verschillende plaatsen worden er ook leuke animaties en heerlijke proeverijen voorzien.

De bezoeken zijn volledig gratis, er wordt enkel gevraagd om je vooraf op de website in te schrijven voor de locaties/bedrijven die je wenst te bezoeken.