Vaste & tijdelijke locaties

Apr 28, 2024, 23:50
‘Personeelsfeesten: richting Eau d’Heure!’

‘Personeelsfeesten: richting Eau d’Heure!’

24 oktober 2023

De eindejaarsperiode komt snel dichterbij! Het is tijd om de organisatie van het personeelsfeest te bekijken en na te denken over een cadeau voor uw medewerkers, om hen te bedanken voor het werk van het voorbije jaar. Een cadeaubon, een teambuildingervaring of een bedrijfsmaaltijd… Hier zijn enkele ideeën om uw teams te plezieren door hen een totaal andere omgeving aan te bieden aan de oevers van de mooiste meren van België, de Meren van Eau d'Heure.

Ontdek hieronder het aanbod van La Brasserie des Lacs, het bistronomische restaurant van het 4-sterrenhotel Golden Lakes Hotel, evenals dat van het avonturenpark Natura Parc.

LA BRASSERIE DES LACS - BEDRIJFSMAALTIJD

Verzamel uw teams en collega's rond een goede tafel om een ​​aangenaam moment te delen.

Aanbod = 3-gangenmenu inclusief wijnarrangement: € 65 pp incl. BTW

NB: Mogelijkheid om te combineren met een overnachting in het hotel.

IK ONTDEK

NATURA PARC - TEAMBUILDING

Profiteer van dit eindejaar om een ​​teambuildingevenement midden in de natuur te organiseren. Natura Parc, het avonturenpark van de Meren van Eau d'Heure, biedt u een arrangement inclusief buitenactiviteiten en maaltijden in de Refuge du Badon.

Ontdek deze speciale aanbieding op de website, voor een prijs van € 99 pp incl BTW.

IK ONTDEK

GOLDEN BOX, HET CADEAU DAT PLEZIER DOET!

Is het niet mogelijk om uw teams samen te brengen? Ontdek dan de Golden Boxes, de Golden Lakes Hotel-cadeaubonnen en kies uit de vele opties de formule die uw medewerkers het meest zal bevallen.

NB: Er is al een bon vanaf 50€!

IK ONTDEK

Meer van Golden Lakes :