Vaste & tijdelijke locaties

Oct 18, 2021, 2:52
De Meren van de Eau d'Heure, dé bestemming voor een onderdompeling in het groen!

De Meren van de Eau d'Heure, dé bestemming voor een onderdompeling in het groen!

21 september 2021

Verander van omgeving en kies voor een groen kader, met seminarieruimtes langs het meer en een breed scala aan activiteiten in het hart van de natuur. De winnende combinatie van de Meren van de Eau d’Heure en het Golden Lakes Hotel valt in de smaak en trekt steeds meer groepen en bedrijven aan.

De Meren van de Eau d'Heure, die 1.800 hectare water en bos beslaan, vormen een waar decor van buitengewone natuur. Ze zijn gelegen op 1,5 uur rijden van Brussel en bieden een authentieke en aparte werkomgeving voor een seminarie of een ander bedrijfsevenement.

Naast een recreatief publiek trekt de bestemming ook steeds meer zakelijke klanten. Bedrijven, groepen en associaties vinden er immers alle nodige ingrediënten om professionele evenementen te organiseren en zo hun medewerkers samen te brengen in het kader van een onderdompeling in het groen, een teambuildingactiviteit of een ander evenement.

Een seminariecentrum midden in de natuur
Hoewel de omgeving aangenaam is, worden bedrijven ook verleid door de infrastructuur van het Golden Lakes Hotel, gelegen aan de oevers van het meer. Het seminariecentrum met zijn 7 volledig modulaire zalen biedt plaats aan maximaal 500 personen. De alomtegenwoordige natuur rondom het hotel onderscheidt Golden Lakes van andere stedelijke etablissementen. 

Alles-in-één formules
Het Golden Lakes Hotel biedt all-in formules inclusief zaalhuur maar ook de mogelijkheid om ter plaatse te overnachten. En natuurlijk is er ook het horecagedeelte met een cateringservice en een restaurant. De grote troef van de bestemming is het brede scala aan activiteiten die rondom het hotel beschikbaar zijn, waardoor het mogelijk is om een ​​100% outdoor en 100% natuurlijke teambuilding te organiseren.

Een bestemming die een schot in de roos is
En het minste wat we kunnen zeggen is dat het werkt. De bestemming is inderdaad een hit en profiteert duidelijk van de huidige trend naar ecologie, ecotoerisme en een terugkeer naar de natuur. Deze trend zien we niet alleen in de samenleving, maar ook in de eisen van bedrijven. Zij kiezen bij de organisatie van hun professionele evenement dan ook steeds vaker voor de Meren van de Eau d'Heure.

Zo organiseert de RTBF er binnenkort een groot evenement, waarbij een groot deel van het personeel samenkomt rond het thema 'energie'. Een thema waaraan allerlei activiteiten worden gekoppeld, in permanent contact met de natuur (fietstochten, elektrische scooterritten, boomklimactiviteit, enz.).

Als u uw volgende natuuractiviteit wilt organiseren in deze groene omgeving, ideaal om uw batterijen op te laden en te ontspannen, neem dan contact op met Ludovic COUDYZER, de evenementiële vertegenwoordiger van Golden Lakes, via de volgende contactgegevens:

seminaire@goldenlakeshotel.be
+32(0)495.61.89.47

Foto’s : © Golden Lakes Hotel

Meer van Golden Lakes :