Vaste & tijdelijke locaties

Apr 27, 2024, 18:54
Welkom in Château de Vignée
(c) Katoo Peeters et Kris Jacobs

Welkom in Château de Vignée

26 juni 2023

Bent u op zoek naar een luxueus hotel om u vergadering, seminarie, teambuildingevenement, lunch met collega's of bedrijfsfeest te organiseren? Het Château de Vignée verwelkomt u in een prachtige omgeving midden in de natuur, vlakbij Rochefort.

Dit 5-sterrenhotel beschikt over een aantal vergaderzalen die een aangename, lichte werkruimte bieden voor maximaal 200 personen:

De Bordeaux zaal: een prachtige zaal van 200 m² waar de charme van de originele bakstenen gecombineerd met de warmte van het hout en de moderne faciliteiten het een gewilde locatie maken voor diners in cabaretstijl of cocktailavonden. Maximale capaciteit: 200 personen.

De Bourgogne zaal: een warme, lichte ruimte van 120 m² voor uw vergaderingen, seminars of presentaties. De rustige omgeving zorgt voor optimale werkomstandigheden. Maximale capaciteit: 60 personen.

De Private zaal: een privé-eetkamer van 35 m² waar je kunt genieten van een gastronomisch diner of een kleine vergadering kunt organiseren. Maximale capaciteit: 12 personen.

De wijnkelder: een atypische ruimte uit de 13e eeuw die een warme, gemoderniseerde ruimte biedt te midden van een collectie van meer dan 12.000 flessen prestigieuze wijnen uit de hele wereld. Maximale capaciteit: 14 personen.

Het Michelin-ster gastronomische restaurant van chef Marius Bosmans biedt een heerlijke culinaire ervaring. Hij beheerst de seizoenen en serveert alleen het beste uit de natuur. Een pure keuken vol expressie. Vroeg in de week is er ook een loungemenu voor uw seminars.

De 24 prestigieuze, moderne kamers, allemaal met tweepersoonsbed, zorgen voor een rustige nachtrust. Er is ook een ruime keuze aan activiteiten met vertrek vanuit het hotel. Deze kunnen zowel binnen als buiten worden georganiseerd. Tot slot verwelkomt het wellnesscentrum u om te ontspannen na een dag werken, met een binnenzwembad, hammam en sauna met panoramisch uitzicht over de Lesse. Een warm, persoonlijk welkom staat garant voor een onvergetelijke ervaring.

Chateau de Vignée - Nature's beauty is a gift (chateaudevignee.be)
Officiële Website voor Toerisme in Wallonië - Meetings, Incentives, Teambuilding (visitwallonia.be)

Foto 1: Het Kasteel
Foto 2: De Bordeaux zaal
Foto 3: De Bourgogne zaal
Foto 4: De Private zaal
Foto 5: De wijnkelder
Foto 6: Het gastronomische restaurant
Foto 7: Het wellnesscentrum
© Katoo Peeters et Kris Jacobs

 

Meer van VISITWallonia :