Vaste & tijdelijke locaties

Feb 9, 2023, 10:46
Bistronomische en professionele retraite in de schaduw van Orval

Bistronomische en professionele retraite in de schaduw van Orval

24 november 2022

Le Florentin is een charmant hotel & restaurant met een moderne en warme inrichting. Het is gelegen in het hart van Florenville, tussen Ardenne en Gaume, op slechts 8 km van de Abdij van Orval.

Nadat hij 17 jaar in een sterrenrestaurant heeft gewerkt, biedt chef Philippe Duret nu een 'bistronomische' keuken aan. In een gezellige sfeer wordt elke vrijdag- en zaterdagavond een aperitief aangeboden in de pianobar van het hotel.

Het hotel beschikt over 26 luxueuze kamers, waaronder ook aparthotels  en suites voor balneotherapie. Er is een eigen afgesloten parkeerplaats en een prestigieuze zaal die gebruikt kan worden voor het organiseren van banketten of werkvergaderingen.

Wij zijn gevestigd in een prachtige, bosrijke omgeving waar veel buiten- en binnenactiviteiten mogelijk zijn. Le Florentin kan u helpen bij het organiseren van een activiteitenprogramma op maat, zoals bijvoorbeeld een chocoladeworkshop, een bezoek aan een pekelarij, een teambuilding, een begeleide wandeling in het woud, een bezoek aan de Abdij van Orval, het Kasteel van Bouillon of dat van Sedan etc.

Le Florentin:  Place Albert 1er 58, B-6820 Florenville

T: +32 (0)61 31 11 23 | E-mail: info@hotel-leflorentin.be | Web: www.hotel-leflorentin.be

Meer van VisitWallonia :