Vaste & tijdelijke locaties

Jul 5, 2022, 12:12
Jacques, de nieuwe eventlocatie ‘in the heART of Antwerp’

Jacques, de nieuwe eventlocatie ‘in the heART of Antwerp’

24 mei 2022

Jacques is een nieuwe, trendy eventlocatie ondergebracht in een historisch pand: het ouderlijke huis van kunstschilder Jacob, of zoals het in het doopregister staat, Jacques Jordaens. Om hulde te brengen aan die echte naam van de oorspronkelijke bewoner, kreeg de locatie dan ook de naam ‘Jacques’!

‘Jacques’ is gelegen aan een binnenplaats tussen de Hoogstraat en de Reyndersstraat in het hart van de Antwerpse historische binnenstad. Het sympathieke binnenplein en het historische pand vormen samen een nieuwe eventspot in Antwerpen.

‘Jacques’ combineert een charmant binnenplein met 3 trendy gedecoreerde eventruimtes voor allerlei private en bedrijfsevenementen. Maar ook de prachtig gewelfde kelders zijn beschikbaar voor een presentatie of een dinnersetting bijvoorbeeld.

‘Jacques’ is een bijzonder moduleerbare locatie met een totale capaciteit van 250 personen. Ideaal voor huwelijksfeesten, jubileums, babyborrels, communie- en andere familiefeesten. Maar uiteraard kunnen ook bedrijven er terecht voor hun personeelsfeesten, seminaries en meetings.

En omdat een kwalitatieve catering essentieel is voor een geslaagd evenement of feest, wordt het cateringluik bij Jacques volledig in-house uitgewerkt (een externe cateringpartner is eveneens welkom).

‘Jacques’, de nieuwe eventlocatie ‘in the heART of Antwerp’, kan vanaf nu geboekt worden voor events.

www.jacques-antwerp.be
events@jacques-antwerp.be
0478 28 27 83