Vaste & tijdelijke locaties

Apr 19, 2024, 14:41
Kortrijk Xpo is met Fugare voor de 11e keer het centrum van de internationale duivensport

Kortrijk Xpo is met Fugare voor de 11e keer het centrum van de internationale duivensport

15 februari 2022

Fugare vindt veilig plaats op 19 & 20 februari in Kortrijk Xpo. Duivenfanaten komen er samen en ontdekken er het totaalaanbod van meer dan 85 exposanten uit maar liefst 10 verschillende landen. Fugare vindt veilig en in zijn vertrouwde vorm plaats met dubbele bescherming: mondmaskers bovenop het Covid Safe Pass systeem.

Totaalaanbod toonaangevende bedrijven zijn present

Fabrikanten van voeder en duivensupplementen presenteren er hun laatste ontwikkelingen en voedermixen, waaronder firma’s als Vanrobaeys uit het West- Vlaamse Rekkem.

Hokken- en volièrebouwers zoals Demster en MPS Aluminium tonen er hun recentste creaties en diverse veeartsen zijn present met een eigen stand voor het geven van informatie en medisch advies. Leveranciers van de nieuwste GPS tracking systemen tonen hun technologische innovaties. Dit alles aangevuld met leveranciers van duivenringen, bagagedragers en aanhangers, jonge duivenrennen, bakken, transportbanden, weduwnaarshokken, verwarmingssystemen, drinksystemen en duivenfotografie geven de bezoeker een totaalaanbod op 1 locatie.

Topduiven

Uiteraard kunnen en mogen duiven niet ontbreken. De beurs verzamelt opnieuw een aantal topliefhebbers en kweekcentra waaronder nationale vaandeldragers als Annemie Vanhee, Marc Polin, Emiel Denys, Gino Clique Racing Pigeons. Joël Verschoot Pigeons, die een aantal jaar terug de duivenwereld met verstomming sloeg met de verkoop van wonderduif “Armando” die nu wereldwijde faam geniet is ook aanwezig samen met liefhebbers uit Nederland en andere landen. Het volledige overzicht vind je op www.fugare.be .

Daarnaast presenteert FUGARE ook meer dan 10 one-loft-races die het internationale karakter kleuren met prijsuitreikingen van wedstrijden van over de hele wereld: zoals Thailand, Polen, Bulgarije, Spanje, Portugal, Roemenië , Tenerife en Portugal!

Ook de Vlaamse jeugdclubs present, is er opnieuw een BCK duivenkeuring, kan je terecht bij de stand van de Belgische KBDB en zullen tal van voorzitters uit diverse landen present zijn!

Fugare verzekert u duidelijk een dagvullend programma! Afspraak op zaterdag 19 en zondag 20 februari 2022 in Kortrijk Xpo (B).

Meer info op www.fugare.be

Meer van Kortrijk XPO :