Vaste & tijdelijke locaties

Oct 18, 2021, 2:49
Organiseer je volgende meeting in deze toplocatie in Oostende
Herita foto Jan Crab

Organiseer je volgende meeting in deze toplocatie in Oostende

08 september 2021

Dit indrukwekkende Fort te midden van de Oostendse duinen is dé bestemming voor uw volgend teamevent. Na grondige renovatiewerken opende het Fort Napoleon opnieuw de deuren en transformeerde zich tot een museum met een technologisch kantje met een gloednieuwe permanente expo.

Teambuildings en familiedagen

Samen met uw collega’s, vrienden, ... een uitdagende dag tegemoet gaan? Ook dat kan in Fort Napoleon! Een plek die tot de verbeelding doet spreken met zijn authenticiteit. Er wordt samengewerkt met verschillende evenementenkantoren die zowel vaste formats als een teambuilding op maat kunnen aanbieden.

Aan de hand van avontuurlijke activiteiten kan u uw team beter leren kennen en een dag boordevol spanning en uitdagingen aangaan. Denk maar aan een spectaculaire ontsnapping uit het Fort, of een een grote zoektocht waar je aan de hand van doe-opdrachten een weg moet vinden door de gangen van het gebouw.

Voor familiedagen is het Fort Napoleon eveneens uiterst geschikt. De vele diverse ruimtes kunnen gebruikt worden voor tal van workshops en activiteiten, maar eveneens de ruimte rond het Fort en het strand dat op enkele minuutjes wandelen ligt zorgen ervoor dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Een topdag gegarandeerd, voor zowel jong als oud.

Een korte meeting voor je aan het avontuur begint? Ook dat kan perfect. De volledig gerenoveerde brasserie heeft alle ruimte en infrastructuur voor een gezellige vergadering. Bovendien verzorgen zij met veel plezier alle nodige catering voor elk type bedrijfsevenement. Een absolute aanrader!

Interesse? Vragen? Lieve en Thomas van Meet in Oostende helpen je met plezier verder. Je bereikt hen via info@meetinoostende.be

Meer van Meet in Oostende :