Vaste & tijdelijke locaties

Mar 28, 2024, 15:22
Nieuw toerisme-event in Brussel: het BRUSSELS TRAVEL FESTIVAL!

Nieuw toerisme-event in Brussel: het BRUSSELS TRAVEL FESTIVAL!

29 september 2020

De organisatoren van het Vakantiesalon van Brussel hebben om verscheidene redenen besloten de volgende editie, gepland voor februari 2021, niet te laten doorgaan. Ze bieden echter wel meteen een alternatief aan in de vorm van het Brussels Travel Festival, dat volgend jaar in de herfst plaatsvindt. Zo blijven de bezoekers niet op hun honger zitten in afwachting van de klassieke editie die in februari 2022 doorgaat.       

Een weloverwogen beslissing

Het is met spijt in het hart dat de organisatoren van het Vakantiesalon van Brussel de annulering van de editie van volgend jaar aankondigen. Maar na zorgvuldige overweging van alle factoren, is dit de enige juiste beslissing

“De onzekerheid omtrent de evolutie van het coronavirus, alsook het internationale karakter van onze exposanten en de uitzonderlijke situatie van een sector die momenteel geconfronteerd wordt met het sluiten van bepaalde grenzen en met een complexe commerciële situatie zijn belangrijke punten die het succes van deze volgende editie in het gedrang brengen.” verklaart Frédéric François, CEO bij FISA.           

Een alternatief om even weg te zijn

Om er in 2021 toch nog even tussenuit te zijn, stellen de organisatoren met veel plezier een alternatief voor: het Brussels Travel Festival, van donderdag 21 tot en met zondag 24 oktober 2021. Dit evenement vindt plaats in Brussels Expo, gelijktijdig met de Mobicar, de beurs voor caravans, motorhomes, kampeeraccessoires en -diensten en de Brussels Boat Show, hét salon voor alles rond watersport-, waterrecreatie en watertoerisme. Dankzij het toegangsticket dat geldig is voor de drie salons, krijgen de bezoekers de mogelijkheid even helemaal weg te zijn.

Afspraak op het Vakantiesalon ’22

Bezoekers krijgen de kans om in februari 2022 het Vakantiesalon van Brussel in zijn gekende vorm te herontdekken. Het salon vindt plaats van donderdag 3 tot en met zondag 6 februari.

Praktische info

Brussels Travel Festival – van donderdag 21 tot en met zondag 24 oktober te Brussels Expo
Vakantiesalon 2022 – van donderdag 3 tot en met zondag 6 februari te Brussels Expo