Vaste & tijdelijke locaties

Nov 16, 2019, 22:23
Een idyllische natuurlijke waterpartij als kader voor evenementen

Een idyllische natuurlijke waterpartij als kader voor evenementen

14 juni 2019

Het Domaine d'Arondeau, een combinatie van een 19de-eeuwse residentie en een modern complex, gelegen in Roucourt tussen Bergen en Doornik, vormt het ideale kader om zich te herbronnen aan de oevers van een natuurlijke waterpartij.

Of het nu is voor opleidingen, seminaries, meetings, conferenties, incentives, cocktailparty's of algemene vergaderingen, het Domaine d'Arondeau heeft een gevarieerd en kwalitatief aanbod van diensten die zijn aangepast aan uw behoeften voor uw zakelijke evenementen tot 500 personen en voor uw ontspannen en gezellige momenten.

Binnen de brede waaier aan diensten biedt het Domaine d'Arondeau een prestigieuze gastronomische oplossing aan. Kom deze unieke culinaire ervaring ontdekken in het gastronomisch sterrenrestaurant of aan de hand van de traiteurdiensten.

Naast een ontspannende en rustgevende omgeving, kan de waterpartij waarop de wintertuin en het seminariecentrum uitkijken eveneens worden gebruikt voor teambuildingsactiviteiten (kajakken, peddelsurfen, met de boot varen, ...) of als 'schouwtoneel' voor productpresentaties of lichtspellen.

Voor meer informatie:

Domaine d’Arondeau
Rue d'Arondeau 29, B-7601 Roucourt
T: +32 (0) 69 22 16 89
E-mail: contact@domainedarondeau.com  
Website: www.domainedarondeau.com

©Foto’s : Laurent Louis & Domaine d’Arondeau

Meer van Wallonie Belgique Tourisme Wallonië België Toerisme :