Vaste & tijdelijke locaties

Jan 21, 2021, 3:05
Activiteiten voor bedrijven op een bekroonde bestemming tussen Maas & Lesse
(c) Dinant Evasion

Activiteiten voor bedrijven op een bekroonde bestemming tussen Maas & Lesse

11 juni 2019

Boottochten op de Maas, kajakken op de Lesse, alsook tal van avontuurlijke en outdoor activiteiten, Dinant Evasion biedt ontelbare mogelijkheden voor uw volgende klanten- of teamevenement.

Waarom laat u zich, naast een teambuilding in de vorm van een Lesse Trophy of rally met elektrische boten, in het jaar waarin water het centrale thema is, niet verleiden tot een themaboottocht aan boord van het prestigieuze schip Le Sax?

Het schip kan volledig worden afgehuurd en worden aangepast aan elk evenement, zoals een seminarie, productpresentatie of personeelsfeest. Aan boord van Le Sax is er plaats voor maximaal 150 personen voor een zittende maaltijd en voor 200 tot 250 gasten voor een walkingdinner.

Vertrekkend vanuit Dinant, dat een mooie 11de plaats heeft behaald op de lijst van de European Best Destinations 2019 vóór steden zoals Firenze, Parijs en Berlijn, ontdekt u de schoonheid van de Maasvallei. Laat u op het water charmeren door het wilde karakter van de Haute-Meuse of de architectuur langs de Naamse Maas...

Voor meer informatie:
Dinant Evasion / Caroline Lennaertz
Place Baudouin 1er, 2 te B-5500 Dinant
T: +32 (0) 82 22 43 97
E-mail: event@dinant-evasion.be 
Website: www.dinant-evasion.be  

Meer van Wallonie Belgique Tourisme Wallonië België Toerisme :