Vaste & tijdelijke locaties

Apr 20, 2024, 15:29
CERAN wordt onderdeel van de Châteauform’-groep

CERAN wordt onderdeel van de Châteauform’-groep

07 juni 2019

Châteauform’, leider in seminaries en evenementen in Europa, versterkt haar aanwezigheid in België en verbreedt haar activiteiten dankzij de integratie van CERAN, een belangrijke speler op het gebied van taal- en interculturele opleidingen.

CERAN, een belangrijke speler in taal-en interculturele opleidingen, biedt aan haar klanten uit de hele wereld, opleidingen aan in al dan niet residentiële onderdompeling, voor een publiek van Executives en Juniors, in haar verschillende centra in Spa, Saint- Roch Ferrière, Brussel en Parijs.

Twee bedrijven met sterke waarden van uitmuntendheid en gastvrijheid, gemaakt om elkaar te ontmoeten.

Als klant van CERAN sedert vele jaren, versterkt de internationale groep Châteauform’ haar aanwezigheid in België door van het kasteel CERAN een nieuw Châteauform’-huis te maken en haar aanbod aan klantervaringen te verbreden met taal- en interculturele opleidingen.

CERAN gaat, dankzij deze fusie, niet alleen doorgaan met het ontwikkelen van haar activiteiten in Spa, maar vooral haar internationale ontwikkeling versnellen, met name in Frankrijk (tweede markt na België) en in Duitsland (historische markt) profiterend van de internationale aanwezigheid van Châteauform’.

De meerderheidsaandeelhouder, NomaInvest, industriële holding van de families Noël en Jolly, en het management brengen hun aandelen in en worden alzo aandeelhouders van de groep Châteauform’. Na gedurende 20 jaar succesvol samengewerkt te hebben aan de ontwikkeling van CERAN, verheugen zij zich met de opportuniteit die zich stelt met deze integratie.

Aanwezig in België sinds 2008, biedt de Franse groep Châteauform’ tegenwoordig 2 adressen aan voor bedrijfsvergaderingen en -evenementen. Châteauform’ heeft ervoor gekozen zich op twee strategische locaties te positioneren: één in het hart van een economisch aantrekkelijk kruispunt met sterk potentieel met La Grande Abbaye de La Ramée, en de andere op het kruispunt van Luik, Maastricht en Aken met het Château du Val Saint Lambert. Met deze twee adressen beantwoordt Châteauform’ aan alle vergaderwensen: van een managementcomité tot grote internationale conventies. Het concept van de groep Châteauform’ wordt geprezen door zowel Belgische als internationale bedrijven. Zoals in alle Châteauform’-huizen, ontvangt het gastkoppel en haar team de deelnemers met vriendelijkheid, gezelligheid en eenvoud. Het is het concept van «comme à la maison» die de knowhow van Châteauform’ sedert 1996 typeert.