Vaste & tijdelijke locaties

Jul 27, 2021, 7:16
Sailcloth in L- of U-shape bij Altiro Tenten

Sailcloth in L- of U-shape bij Altiro Tenten

15 maart 2019

Tentenverhuurder Altiro Tenten is de voorbije jaren sterk gegroeid, en wil zich nu ook op de corporate markt gaan richten. Daarvoor heeft het een belangrijke troef in handen: de Sailcloth tent in L- of U-shape.

Altiro tenten is een verhuurbedrijf gespecialiseerd in sailcloth en stretch-tenten. Na vier jaar is het bedrijf sterk gegroeid. Intussen beschikt men over zo’n 6.000 m² aan tentoppervlak en 3.500 m² vloer. Dit zorgt ervoor dat ook grotere projecten van meer dan 1.000 gasten geen enkel probleem vormen, en dat ook de corporate markt steeds meer interesse toont.

Ook op vlak van productaanbod weet het bedrijf zich te onderscheiden. Altiro is wereldwijd de enige leverancier die sailcloth tenten in U- en L-shape kan aanbieden. Regelmatig waren er klanten die vroegen naar een L-opstelling, en deze vraag werd voorgelegd aan de fabrikant. In samenspraak met Altiro tenten hebben zij toen de sailcloth tent in L- en U-Shape ontwikkeld.

De L- en U-shapes voor de sailcloth tenten bieden heel wat mogelijkheden. Deze vormen maken het bijvoorbeeld mogelijk om het terras beter bij de tent te integreren en te betrekken.  Elk been (van de U- of L-shape) kan verlengd en aangepast worden, in functie van het concept. De capaciteit is dan ook variabel. Vaak kiest men er ook voor om verschillende delen van het evenement (bijvoorbeeld de receptie en het diner) in een verschillend ‘been’ van de tent te laten plaatsvinden.

www.altirotenten.be

Meer van Altiro Tenten :