Vaste & tijdelijke locaties

Apr 19, 2024, 5:24
Renovatie & make-over van Hilton Antwerp Old Town

Renovatie & make-over van Hilton Antwerp Old Town

05 oktober 2015

Hilton Antwerp Old Town kondigt met trots de renovatie van zijn vergaderzalen en de totale make-over aan van de Belle Epoque Balzaal, de grootste hotelbalzaal van België ! Sinds september 2015 heeft de Belle Epoque Balzaal, een 1209 m² unieke locatie voor uw evenementen, een volledige transformatie ondergaan. Een frisse look, een vernieuwd lichtsysteem en een modernisering van de ruimtes met behoud van zijn historisch karakter waaronder de spectaculaire koepel en de kristallen kroonluchter.

Het nieuwe verlichtingssysteem van de Belle Epoque Balzaal bevat 246 LED-lampen en is voorzien van de laatste technologische vooruitgang in de verlichtingsindustrie. Dit verlichtingssyteem zorgt voor zowel fantastische lichteffecten als lichtshows en niet alleen voor het oog, maar ook voor de sfeer en het gemoed! Deze 100% recycleerbare lampjes betekenen ook een grote stap naar een groenere toekomst, welke precies past in het duurzaamheidsprogramma van Hilton genaamd "LightStay"!

In navolging van de succesvolle renovaties van de Lobby Lounge, de vergaderzalen en de recente opening van Brasserie Flo Antwerp, begint Hilton Antwerp Old Town een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de stad Antwerpen.

Hilton Antwerp Old Town is centraal gelegen in het historische hart van Antwerpen met uizicht op de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. De ideale uitvalsbasis om de stad te ontdekken of om inspirerende evenementen en activiteiten te organizeren.

De 13 multifunctionele vergaderzalen en de stijlvolle Belle Epoque Balzaal, allen gerenoveerd en met daglicht, verwelkomen u voor uw evenementen tot 1200 personen. Dankzij onze interne catering service en operationeel vakkundig personeel zorgen wij voor een vlekkeloos verloop van uw evenement zodat u zich kan concentreren op uw gasten. Succes gegarandeerd! Van conferenties tot productpresentaties, vergaderingen, bruiloften, diners en recepties...

Hilton Antwerp Old Town
Groenplaats 32
2000 Antwerpen
Tel: +32 (0)3 204 1203
E-mail: antwerp.events@hilton.com
Website: www.antwerp.hilton.com

Meer van Hilton Antwerp Old Town :