Vaste & tijdelijke locaties

Apr 20, 2024, 4:18
Hilton Antwerp Old Town één van de locaties voor de CittA Antwerp Urban Trail

Hilton Antwerp Old Town één van de locaties voor de CittA Antwerp Urban Trail

06 maart 2018

Op zondag 11 maart vindt in Antwerpen de ‘Citta Antwerp Urban Trail’ plaats met een volledig nieuw parcours dat dit jaar 16 nieuwe locaties omvat. Hilton Antwerp Old Town is voor de eerste keer één van deze opvallende plekken in de stad.

Naast Hilton Antwerp Old Town prijken ook nog verschillende andere belangrijke locaties op het parcours zoals The Tomorrow Land kantoren, UGC Cinema, Den Athenee, Koninklijke Academie voor Schone Kunsten en het MoMu. Ook nieuw is dat het parcours dit jaar in twee afstanden is opgedeeld: er is een parcours van 7 km en een van 12 km. 

Hilton Antwerp Old Town mag zich opmaken voor een drukke dag. Tijdens dit event zal het hotel niet minder dan 10.000 deelnemers mogen verwelkomen. Allemaal komen ze doorheen de Belle Epoque Balzaal waar dansers naast de lopers zullen walsen.  

Hilton Antwerp Old Town doet niet alleen mee als locatie, er zijn ook nog eens 12 Hilton Team Members die mee zullen lopen en wandelen in het teken van “Thrive@Hilton”.

Vorig jaar namen 10.000 lopers – dat is het maximum aantal – deel en het ziet er naar uit dat dit aantal opnieuw probleemloos zal gehaald worden. Indien u graag door o.a. het Hilton Antwerp Old Town wenst te lopen dan moet u zich dus haasten, er zijn nog maar 500 plaatsen beschikbaar voor de CittA Antwerp Urban Trail.

Hilton Antwerp Old Town kijkt er naar uit u zondag te mogen verwelkomen!

www.hiltonhotels.com

Meer van Hilton Antwerp Old Town :