Vaste & tijdelijke locaties

Jun 6, 2020, 12:28
R hotel experiences laat u volop genieten van haar gastvrijheid

R hotel experiences laat u volop genieten van haar gastvrijheid

11 september 2018

Omgeven door een schitterend groen kader, aan de voet van de befaamde Côte de La Redoute in Remouchamps, biedt het viersterren plus hotel R hotel experiences een uitzonderlijk zicht op de vallei van de Amblève. Het viersterrenhotel telt 53 comfortabele kamers en suites, stuk voor stuk met een exclusief design. Het hotel biedt haar klanten een compleet servicepakket.

In R hotel experiences ontdekken de bezoekers een uitstekende en bovendien inventieve keuken in Bar & Restaurant Umami. Daarnaast kunnen ze herbronnen in het vernieuwde gezondheidscentrum Performe en eveneens genieten van de beste hightech-infrastructuur in het seminariecentrum dat een totale oppervlakte van 285 m² heeft en tot 500 personen kan ontvangen.

In de buurt zijn er talrijke toeristische, sportieve, culturele en economische sites, waardoor het hotel haar gasten de mogelijkheid biedt om veel verschillende en verrijkende ervaringen in de regio op te doen.

R hotel experiences is vlot te bereiken en ligt in de buurt van grote steden, vlakbij het Circuit van Spa Francorchamps, op minder dan 20 minuten van het TGV-station van Luik Guillemins en op slechts 1 uur van de nationale luchthaven van Brussel.

Of u er nu verblijft voor werk of toerisme, voor een nacht of een week of gewoon op zoek bent naar rust, dit is de plek bij uitstek om volop te genieten van een gepersonaliseerde benadering. Daar staan niet alleen de professionaliteit van het aanwezige hotelteam borg voor, maar ook de talrijke diensten zoals conciërgeservice, kantoor, wifi en gratis telefoon.

De ruime parkeerplaats met een capaciteit van 150 plaatsen is geschikt voor alle soorten voertuigen. Twee oplaadpunten voor elektrische auto's staan gratis ter beschikking van de klanten.

Contactgegevens:

R hotel experiences et Umami
Christophe Eggen - MICE Coordinator
Square Philippe Gilbert 1 - Remouchamps 4920
E-mail: christophe.eggen@r-hotel.be
Tel: +32(0)4 239 72 03

www.r-hotel.be

Meer van Wallonie Belgique Tourisme Wallonië België Toerisme :