Vaste & tijdelijke locaties

Aug 5, 2020, 8:56
Dinant Evasion viert 40ste verjaardag met speciaal programma

Dinant Evasion viert 40ste verjaardag met speciaal programma

11 juni 2018

Aan de poorten van de Belgische Ardennen viert Dinant Evasion dit jaar de 40ste verjaardag van zijn kajakafdeling. Om dit evenement in stijl te vieren, presenteert het recreatiecentrum een speciaal programma tegen een voordelige prijs waarmee u elk van uw werknemers of klanten, liefhebbers van sensaties of ontspanning kunt plezieren.

Liefhebbers van wateractiviteiten en sport, van ontspanning en ontdekking van de natuur zijn in het dal van de Lesse en de Maas aan het juiste adres. Dinant Evasion nodigt u graag uit voor een uitzonderlijke belevenis, ver weg van stress en de moderne wereld.

Combineer naar keuze een rally op de Maas met elektrische fluisterbootjes, een teambuilding-uitdaging in het Aventure park, of een afvaart van de Lesse met kajaks, samen met een prachtige cruise door het ruigste deel van de Boven-Maas!

Een ontsnappingsactiviteit met uw klanten of collega’s gevolgd gevolgd door een barbecue aan boord van de prestigieuze cruiseboot de Sax? Het kan nu uitzonderlijk voor de jubileumprijs van slechts € 86,50 (drankjes inbegrepen) in plaats van € 96,25! (Prijs per persoon geldig voor groepen vanaf 50 pers.)

Aarzel niet om te boeken en gebruik zeker de code ‘EVENTNEWS’.

Bekijk hierna zeker ook de Franstalige video over het domein.

Copyright foto's: © Dinant Evasion

Contact

Dinant Evasion
Place Baudouin 1er n°2 - 5500 Anseremme (Dinant)
event@dinant-evasion.be
Tel.: 082 / 22 43 97
www.dinant-evasion.be

Meer van Wallonie Belgique Tourisme Wallonië België Toerisme :