Vaste & tijdelijke locaties

Jun 6, 2020, 12:41
European Open in Antwerpen: Hospitality van de bovenste plank

European Open in Antwerpen: Hospitality van de bovenste plank

30 mei 2018

Bent u ook dit jaar weer aanwezig op de European Open? Dan zal u kunnen genieten van gastronomie in combinatie met toptennis, uniek in België! Net zoals de voorbije edities zijn we aanwezig in de Lotto Arena te Antwerpen, van zondag 14 tot en met zondag 21 oktober.

De unieke loges van de Lotto Arena zijn dit jaar meer dan ooit het perfecte decor om uw gasten op een aangename en verassende manier te ontvangen.

Voor deze 3de editie werden verschillende formules bedacht, waardoor u kan kiezen voor de optie die het best bij u en uw gasten aansluit: :

  • Formule 1: waarbij een walking dinner of -lunch in combinatie met een avondje toptennis met premium zitplaatsen.
  • Formule 2: Gezellig tafelen in combinatie met hetzelfde toptennis en premium zitplaatsen
  • Formule 3: U kiest zelf hoe u de avond en de ruimte indeelt? Een privé loge waar u tot wel 20 personen in kan ontvangen is dan de uitgelezen kans!

Nog meer opties vergelijken?

Neem een kijkje in onze uitgebreide vip brochure of contacteer ons vrijblijvend op: eovip@tennium.com

En voor onze business gasten staat niet enkel tennis op het programma, de European Open zorgt deze editie ook voor enkele heel aantrekkelijke muzikale gasten. Zo komt de band Domino een optreden brengen, Mikael Ophoff en nog vele anderen.

En dan kan het nog zijn dat je heerlijk aan het tafelen bent en dan verschijnt die Belgische topper, David Goffin, ook hij zal ons weer vervoegen op de 3de editie van dit unieke sport event.

Mis deze unieke ervaring niet, en doe je aanvraag vandaag nog!

Ontdek de exclusieve deals op de vernieuwde website: www.europeanopenatp250.com