Vaste & tijdelijke locaties

Mar 28, 2024, 19:44
Stel je goede voornemens niet langer uit!

Stel je goede voornemens niet langer uit!

14 februari 2018

De feestperiode is achter de rug en het dagelijkse leven is weer volop aan de gang. Je hebt de lat voor jezelf ongetwijfeld voldoende hoog gelegd, maar lukt het ook om die goede voornemens waar te maken? Bij Thermae Sports Merchtem staat er een heel team klaar om je dat nodige duwtje in de rug te geven. 

Wie voor 2018 sportieve voornemens heeft, is bij de club alvast aan het juiste adres. Ga je in de fitnessruimte graag zelfstandig aan de slag, dan kan een van de coaches je op weg zetten met een programma op maat. Zo weet je precies waar te beginnen en vooral ook hoe je op een veilige manier kan sporten. Toch liever in groep trainen? Ook dat kan. Met elke week zo’n 80 uur aan groepslessen is er voor iedereen wat wils. Je zal snel merken dat de motivatie van de groep en de instructeur aanstekelijk werkt.

Ook wie zich voorgenomen heeft om in het nieuwe jaar wat meer rustmomentjes in te lassen, kan bij Thermae Sports Merchtem terecht. De wellnessruimte van de club is de ideale plek om even te ontspannen en te ontsnappen aan alle drukte. Trek enkele baantjes in het zwembad, droom weg in de jacuzzi of warm lekker op in een van de sauna’s of de hamam. Af en toe een beetje me-time kan wonderen doen. Daarnaast kan je aan een aantal rustgevende groepslessen deelnemen zoals yoga en Pilates. Probeer zeker ook eens de rugschool uit! In deze sedentaire maatschappij is het belangrijk je rugspieren goed te verzorgen en daar is de rugschool een uitstekende manier voor.

Kom je graag eens langs of wil je aan een proefles deelnemen?

Neem dan een kijkje op www.thermae.com. Je vindt er het hele aanbod van de club en je kan je er eveneens registreren voor een gratis proefdag. Samen met Thermae Sports Merchtem maak je je goede voornemens ongetwijfeld waar!

www.thermae.com

 

Meer van Thermae Boetfort :

Thermae Boetfort