Vaste & tijdelijke locaties

Apr 25, 2024, 23:16
Sensatie troef in de FLY-IN vrije-val-simulator

Sensatie troef in de FLY-IN vrije-val-simulator

05 maart 2018

Tip voor liefhebbers van sensatie: realiseer de droom van Icarus en vlieg in de grootste vrije-valsimulator ter wereld in Bierset! De FLY-IN, toegankelijk voor iedereen van 5 tot 99 jaar, nodigt je uit om de sensatie van een parachutesprong te ontdekken zonder te hoeven vliegen (en zonder risico op annulering door slecht weer)!

De volledig cirkelvormige windtunnel heeft een diameter van 5,2 meter en een hoogte van 15 meter. De aangedreven lucht bereikt snelheden tot 300 km/u. De FLY-IN combineert een uniek comfort met gegarandeerde sensaties voor zowel degenen die hun eerste vlucht maken als voor professionals. Met de vrije-val simulator kun je een dag lang een onvergetelijke en originele ervaring beleven met familie, vrienden of collega’s.

Naast de unieke animatie is de locatie ook uitgerust met een vergaderruimte (geschikt voor maximaal 50 personen) die een onbelemmerd zicht op de simulator geeft. De standaard aanwezige technologische apparatuur biedt u al het nodige comfort voor uw presentaties. Bovendien wordt wifi gratis ter beschikking gesteld.

‘Le Bar’ naast de simulator geeft u een direct zicht op de vluchten en laat u toe om de sprongen van zowel uw vrienden/collega’s als de professionele met eigen ogen te volgen.

Reserveringen:

info@fly-in.be of 04/225 99 60 (woensdag tot zondag).

www.fly-in.be