Vaste & tijdelijke locaties

May 5, 2024, 18:19
De hoogstaande kwaliteitsservice van een viersterrenhotel in Luik

De hoogstaande kwaliteitsservice van een viersterrenhotel in Luik

05 maart 2018

Een 4-sterren service nabij het centrum van Luik? Het Park Inn by Radisson Hotel Liège Airport biedt een breed scala aan diensten voor organisatoren van vergaderingen en kan bovendien bogen op een ideale bereikbaarheid. Het hotel heeft een groot seminariegedeelte bestaande uit 8 perfect moduleerbare zalen, is volledig uitgerust met gratis wifi-toegang in het hele hotel en biedt een groten, vlot bereikbare en bovendien gratis parking.

Het hotel ligt op een bevoorrechte locatie aan de voet van de luchthaven van Bierset. Het is gemakkelijk bereikbaar vanaf de belangrijkste Europese wegen (E42, E25, E40) en ligt op 12 km van het station Guillemins. De Park Inn biedt bezoekers voldoende gratis parkeergelegenheid.

Het hotel heeft 96 single, twin en double kamers en vier Business Class-kamers. Deze laatste zijn in 2015 volledig gerenoveerd. Ze zijn niet alleen perfect geluiddicht, maar ook uitstekend uitgerust (lcd-tv, kluis, bureau, haardroger, enz.). Gasten hebben ook toegang tot een fitnessruimte. Bovendien is wifi overal gratis beschikbaar.

Park Inn by Radisson Liège Airport biedt ook een ruime keuze aan zalen voor vergaderingen, conferenties, zakelijke banketten, enz. Acht modulaire en volledig uitgeruste zalen met een capaciteit variërend van 2 tot 130 personen en zelfs 200 voor zakelijke of privé recepties.

Naast al deze diensten is er ook een bar en een restaurant. Brasserie Restaurant Saint-Louis verwelkomt u in een eigentijds kader en biedt een uitgebreid menukaart. Met aandacht voor seizoensproducten biedt de chef elke maand nieuwe suggesties. Het restaurant is een eerbetoon aan Charles Lindbergh en zijn beroemde vliegtuig, de 'Spirit of Saint-Louis'. Alles wordt in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat iedereen geniet van een kwalitatief hoogstaande smaakervaring.

We weten maar al te goed dat collega’s meer plezier hebben in hun job als ze samen kunnen werken. Dat is dan ook de reden waarom de Park Inn Radisson Liège Airport en de Fly-In een teambuilding- en een inventieve-formule bieden. Kom de grootste gratis val-simulator ter wereld testen met je collega's, klanten of medewerkers. Je kunt ze dan ontmoeten in een van de ruimtes van het hotel. Kortom: het is de combinatie van professionele vergaderingen en een ongekende ervaring!

Of het nu gaat om het organiseren van een professioneel evenement, een bezoek aan de stad Luik of een avond doorbrengen in het restaurant, het Park Inn-team belooft u een kwaliteitsservice en kijkt uit naar uw bezoek!

www.parkinn.com/airporthotel-liege