Vaste & tijdelijke locaties

Mar 28, 2024, 14:49
Vergader of feest met een fantastisch uitzicht!

Vergader of feest met een fantastisch uitzicht!

12 december 2017

Een uniek uitzicht op maar 5 minuten van Brussels Airport, een unieke smaakbeleving én een out of the box locatie voor zowel vergaderingen als events. De Winter Garden bij het Crowne Plaza Brussels Airport hotel biedt een 400 m² open ruimte, is volledig verwarmd en is voorzien van een overdekte ingang naar het hotel.

Vergaderen in een inspirerende setting

De Winter Garden, met zicht op het park en het water geeft een fantastische setting en kan vanuit de verwarmde ruimte bewonderd worden. De volledige glazen wand alsook het dak geeft voldoende daglicht om helder en fris te blijven tijdens de vergadering.

Bij elke vergadering horen inspirerende gerechten en onze chef Francisco Carrasco en zijn team helpen graag om de beleving compleet te maken met gezonde en hartverwarmende gerechten. Ook de koffiepauzes mogen niet vergeten worden, hier wordt er gezorgd voor een mooie balans tussen zoet en hartig, fris en fruitig.

Feesten onder de sterren!

Een feest voor uw personeel of klanten, ook dit kan perfect in de Winter Garden. Van een zittend galadiner tot walking dinner met cocktail of feest, alles is mogelijk en er is genoeg ruimte om er een spectaculaire avond van te maken. Ook hier heeft u de mogelijkheid om samen met onze chef een menu uit te werken maar ook geven we de ruimte graag indien u met een vaste cateraar werkt.

Een glaasje alcohol op? Laat uw gasten tegen een voordelig tarief overnachten in één van de 315 kamers. 

Een centrale locatie met voldoende parkeergelegenheid

Komen uw gasten met de wagen? Geen probleem,  het hotel biedt 170 parkeerplaatsen en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de grote snelwegen, op 5 minuten van de Brusselse ring. Ook is het hotel ideaal te bereiken met het openbaar vervoer, neem de gratis shuttle die elke 20 minuten vanuit Brussels Airport vertrekt.

Wenst u graag meer informatie?

Neem dan contact op met één van onze event planners op +32 (0)2 416 33 00 of via bruzm.sales@ihg.com

Website: Crowne Plaza Brussels Airport

 

Meer van Crowne Plaza Brussels Airport :