Vaste & tijdelijke locaties

Apr 18, 2024, 11:10
Gatsby Chic of Winter Wonderland, welke stijl verkiest u?

Gatsby Chic of Winter Wonderland, welke stijl verkiest u?

22 september 2017

Het Crowne Plaza Brussels Airport hotel zal vanaf half november het startsein geven voor het organiseren van evenementen met een feestelijke touch. Kiest u voor Winter Wonderland of Indoor Glamour, geïnspireerd op Great Gatsby?

Op het terras zal er een Winter Wonderland gecreeërd worden door middel van een volledig uitgerust feestpaleis waar u zich volledig in een andere wereld waant. Hier biedt het hotel een volledige avond aan inclusief 30 minuten cocktail, 3-gangendiner inclusief dranken en 2 uur open bar. U kunt in deze optie kiezen om zelf de sfeer te bepalen door middel van uw eigen playlist of laat u verrassen. Om het plaatje compleet te maken zal er een mini kerstmarkt gecreeërd worden door middel van chalets, waarbij u kunt kiezen om de gasten te verwarmen met een glühwein of een pretzel.

Liever een glamoureus tintje?

Kies dan voor onze ballroom van 396m², volledig in Great Gatsby thema waar u een welkomstcocktail, 3-gangendiner inclusief dranken, 2 uur open bar én een DJ om zo de voetjes van de vloer te krijgen en onze gasten een onvergetelijke avond te bezorgen.

Mag het iets extra’s zijn?

Er zijn verschillende upgrades beschikbaar voor zowel het menu, de dranken alsook de entertainment. Denk hierbij aan een Gin & Tonic bar, een ijssculptuur, een extra uur DJ, een fotobox, live saxofonist of jazz zanger, ... Wat het ook is, onze ervaren event experts zullen u van A-Z begeleiden!

Twijfelt u nog?

Ontdek het zelf tijdens een speciale editie vanhet reguliere afterwork-event Hello Thursday. Van harte welkom op donderdag 5 Oktober vanaf 17h00. Tijdens dit evenement kunt u de twee formules volledig ontdekken en ons volledige commerciële team kijkt ernaar uit u te verwelkomen en alles over de concepten te vertellen.

Wenst u graag meer informatie of onze brochure?

Neem dan contact op met één van onze event planners op +32 (0)2 416 33 00 of via bruzm.sales@ihg.com of hou onze Facebook pagina nauwlettend in de gaten voor meer exclusieve sneak previews.

Facebook Crowne Plaza Brussels Airport

Facebook Hello Thursday

Website: Crowne Plaza Brussels Airport

Meer van Crowne Plaza Brussels Airport :