Vaste & tijdelijke locaties

Nov 17, 2019, 5:42
PIERRE strijkt neer in zijn Bourla Schouwburg

PIERRE strijkt neer in zijn Bourla Schouwburg

21 augustus 2015

Toen we in de zomer van 2014 de Foyer op de eerste verdieping van de Bourla Schouwburg overnamen, wisten we dat dit gebouw meer in z'n mars had. Onze pop-up bar in de inkomhal was een leuk experiment, maar deze zomer is het tijd voor het echte werk: begin juli opende PIERRE, een nieuwe permanente horecazaak op het gelijkvloers, die een frisse wind door de Bourla Schouwburg zal laten waaien.

Ook de Komedieplaats komt mee tot leven dankzij het grote zomerterras met gegeerde stoeltjes in de zon.

PIERRE serveert ontbijt, lunch en apero, met de nadruk op funky en healthy. Chef Pieter De Buysscher – die o.m. mee aan de wieg stond van het toprestaurant Invincible – voorziet iedereen van gezonde smaak- en groentebommetjes. Zo geniet u 's ochtends van yoghurt, fruit, granola en slow juice en 's middags van frisse bordjes met gerookte buffelmozzarella, feta, huisgemarineerde zalm, kalfscarpaccio of gerookte eendenborst. Ook zoetebekken komen ruimschoots aan hun trekken, en onze selectie verfijnde hapjes doet het standaard potje nootjes in het niet zinken.

Wie zich zorgen maakt over de toekomst en de beschikbaarheid van 'de Foyer' op de eerste verdieping, kunnen we geruststellen: zowel voor de populaire zondagse brunch als bij elke theatervoorstelling blijft iedereen meer dan welkom. Verder stellen we 'de Foyer' ter beschikking voor huwelijksfeesten, recepties, optredens, kamerconcerten en andere private of bedrijfsevents. Wees welkom en laat u inspireren!

BOURLA SCHOUWBURG

www.bourlaschouwburg.nu

Meer van Bourla Schouwburg :

Bourla Schouwburg