Vaste & tijdelijke locaties

Apr 18, 2024, 4:02
De Boer bouwt luxueus VIP dorp voor de Hockey World League

De Boer bouwt luxueus VIP dorp voor de Hockey World League

13 juli 2015

Van 20 juni tot en met 5 juli werd de " Dragons Hockeyclub" in Brasschaat door De Boer volledig omgetoverd tot een ware hockeytempel. Tien internationale mannen en vrouwenteams namen het tegen elkaar op in een bitterharde strijd om door te stoten naar de finale ronde van de World League. Als bijkomende bonus konden de kwartfinalisten zich verzekeren van een ticket voor de Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro.

Het VIP-dorp & overige zones

Voor het design van het VIP-dorp werd de nadruk voornamelijk gelegd op het creëren van een gezellige en aangename sfeer. Het dorp bood u de mogelijkheid om er te vertoeven met uw gasten en te genieten van een drankje en een hapje.

De overige zones werden in samenspraak met de projectleider bedachtzaam ontworpen, er was voor ieder wat wils! De shopaholics onder ons konden zich goed uitleven op de special aangelegde 'Shopping Lane'. Deze bestond uit een reeks Chalets en Pyramides die naast elkaar opgesteld waren om op die manier het winkelstraat gevoel nog meer te laten beleven.

Na al dat enthousiasme en opwinding van de spannende wedstrijden, konden de in totaal 40 000 bezoekers hun buikjes vullen in de publiekscateringtent.

Doel van de klant

De klant wou in eerste instantie een aangename en luxueuze sfeer creëren voor haar bezoekers. Dit is waar wij perfect op inspelen omdat De Boer haar missie eruit bestaat om een maximale klanttevredenheid te garanderen.

Manu Vanneste, Venue & Infrastructure manager bevestigd: "We hebben gekozen voor een samenwerking met De Boer omdat het voortraject blijk gaf om de organisatie mee gestalte te geven. Hun projectleider was zeer creatief en iemand die buiten het kader denkt. Alsook het bedrijf haar flexibiliteit bleek een groot voordeel, binnen bepaalde grenzen konden we tot een maand voor opbouw nog schuiven met de structuren."

Over De Boer

De Boer is marktleider in de verhuur van volledig ingerichte semi-permanente structuren voor grote evenementen en voor zakelijke toepassingen. De Boer levert turnkey oplossingen met een optimale klantenservice en is VCA*, ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd. Opgericht in 1924 met een hoofdkantoor in Alkmaar heeft De Boer nu kantoren in Nederland, Duitsland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Spanje, Zweden, Qatar en Abu Dhabi en vertegenwoordiging in de Verenigde Staten. Wereldwijd werken er ongeveer 250 mensen en gedurende het hoogseizoen loopt dit met 150 tijdelijke krachten op.

www.deboer.com

Meer van De Boer Tenten :

Losberger De Boer