Vaste & tijdelijke locaties

Apr 24, 2024, 3:39
Facebook Innovation Hub onder een De Boer dak

Facebook Innovation Hub onder een De Boer dak

22 april 2016

Facebook was een belangrijk thema in de Duitse hoofdstad Berlijn: Facebook stichter en huidig CEO Mark Zuckerberg was lijfelijk aanwezig van 24-27 februari om er enkele presentaties te geven over de evolutie van de digitale innovatie die zijn netwerk ontwikkelt en ondersteunt. De Boer creëerde een prachtige locatie, namelijk de "Facebook innovation hub“. In deze ruimte werd het publiek getoond welke ambities Facebook voor de toekomst heeft, zoals bijv. kunstmatige intelligentie of het vervoer van personen in virtuele realiteit.

Delta Vista voor Facebook

Facebook koos voor een prachtige Delta Vista structuur van 1.200 vierkante meter. Deze tijdelijke eventhal werd in zeven dagen opgebouwd door een 75-koppig team. De locatie werd volledig uitgerust en ingekleed in het vertrouwde Facebook blauwe design.

De toegang tot de hub werd gekenmerkt door een imposante glazen gevel met omkasting en een gangpad in hout. In een bepaald deel van de structuur was er de mogelijkheid om gesprekken en debatten te voeren. Onze tijdelijke structuur werd dus veel meer dan enkel een dak boven het hoofd, en dit onder leiding van vandePoel producties.

www.deboer.com

Meer van De Boer Tenten :

Losberger De Boer