Vaste & tijdelijke locaties

Mar 29, 2024, 6:49
Organic Concept aan de slag op avant-première van de Slag bij Waterloo

Organic Concept aan de slag op avant-première van de Slag bij Waterloo

08 juni 2015

Van 18 tot en met 20 juni staat de viering van de 200ste verjaardag van de wereldbekende Slag bij Waterloo op het programma. In avant-première organiseerde Paris Match een gigantisch kamp om het grootse evenement officieel te lanceren. Organic Concept zorgde ervoor dat de gasten in comfortabele omstandigheden aan het event van Paris Match konden deelnemen.

Tijdens het weekend van de viering van de Slag bij Waterloo verwachten de organisatoren niet minder dan 240.000 bezoekers.

Maar ook de avant-première van Paris Match bleek een schot in de roos met de aanwezigheid van onder meer de burgemeesters van Waterloo, Lasne, Genappe en Eigenbrakel, en Luc Petit die op 18 juni de INFERNO-show zal creëren. Ook Gerard Corbiau, regisseur van een nieuwe film die in de eveneens gloednieuwe Memorial Waterloo zal worden vertoond, en Hugh Lanneau, die de film ' Waterloo, ultime bataille' voor de RTBF realiseerde, maakten hun opwachting.

Om het evenement in de beste omstandigheden te laten doorgaan, plaatste Organic Concept er twee tenten: als hoofdtent werd gekozen voor een Silhouette-tent van 10 x 22 m, terwijl de keuken ondergebracht werd in een Silhouette-tent van 10 m diameter. Tegelijkertijd zorgde Organic Concept voor de inrichting van de tent met zowel de verlichting, de balustrades, de vloer als de verwarming. Ook een generator, een sanitaire wagen en een 'walkway' (wandelpad) werden door het team van Organic Concept voorzien.

www.organic-concept.com

Meer van Organic Concept :