Event management

Oct 28, 2020, 2:52
#Soundofsilence doet het licht uit

#Soundofsilence doet het licht uit

07 september 2020

Stress, spanning, druk, negativiteit. Allemaal symptomen van een fysieke black-out. Symptomen die #Soundofsilence net wil vermijden met een positieve, duidelijke boodschap. Maar onze signalen worden niet gehoord en daarom zetten we het krachtigste instrument in dat we kennen. Stilte.

Maandag zal het zeer stil zijn op de sociale mediakanalen van de #Soundofsilence. En dat mag je letterlijk nemen. We gaan voor een regelrechte black-out. Omdat wij vaak nog in het duister tasten, terwijl de sociale cohesie ons langzaam maar zeker helemaal ontglipt.

Waarom we het pad van positieve communicatie even verlaten? Omdat onze kreten en onze acties nauwelijks gehoord worden. Omdat onze protocollen en veiligheidsmaatregelen amper geloofd worden. Omdat onze sector en de maatschappij genegeerd worden. En dat kan niet langer. The time is now.

Als onze voorbije acties ons iets leerden, dan is het wel dat #Soundofsilence ongelofelijk veel steun geniet in alle lagen van de bevolking. We hebben allemaal nood aan afleiding, aan ontspanning, aan zingeving. En we kunnen dat, op een veilige en verantwoorde manier. Laat ons dit dan ook doen. Laat ons mensen helpen. Laat ons de stilte doorbreken.