Event management

Oct 28, 2020, 3:11
Spring op je fiets en zamel mee geld in voor LIVE2020

Spring op je fiets en zamel mee geld in voor LIVE2020

31 augustus 2020

Zondag 20 september – autoloze zondag! – vindt Bike For Live2020 plaats. Vaste en losse medewerkers van Sportpaleis Group, concertorganisatoren, artiesten, barmedewerkers, security mensen, roadies, crew en freelancers fietsen op die dag vanuit de verschillende zalen van de groep naar het Sportpaleis en laten zich voor hun sportieve inspanning sponsoren door familie en vrienden. 

Jij kan ook je steentje bijdragen door mee te fietsen en bij vrienden en familie aan te kloppen om je te steunen. De opbrengst van de actie gaat naar LIVE2020, het solidariteitsfonds voor en door de livemuzieksector dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

De reden van deze solidariteitsactie is welbekend. Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat de volledige evenementensector op slot ging. Alle theatervoorstellingen, concerten, festivals, beurzen enzovoort konden van de ene op de andere dag – terecht – niet meer doorgaan. De impact van deze maatregel is enorm. Ook financieel. Met Bike For Live2020 ten voordele van LIVE2020 willen we zo goed mogelijk helpen.

#bikeforlive2020 #fortheloveoflive