Event management

Apr 28, 2024, 7:26
Radarwerk viert sterke groei met een nieuw kantoor

Radarwerk viert sterke groei met een nieuw kantoor

26 oktober 2015

Radarwerk sluit een drukke zomer af met goed nieuws. Als personeelspartner voor evenementen en festivals heeft Radarwerk het voorbije jaar een sterke groei weten te verwezenlijken. Als bedrijf groeien heeft vele voordelen, een nieuw kantoor is hier het perfecte voorbeeld van.

Door de stijging van het aantal aanvragen naar personeel in het afgelopen jaar heeft Radarwerk enkele nieuwe vaste medewerkers in dienst genomen. Hierdoor was het oude kantoor te klein geworden. Het nieuwe kantoor, gelegen op de hoek van de Uitbreidingsstraat en de Cogel Osyei aan Berchem Station, voldoet wel aan alle verwachtingen.

Deze nieuwe werkplek is meer dan een kantoor. Het is een tweede thuis voor onze werknemers, een ontmoetingsplaats voor onze studenten, een vergaderlocatie om trots op te zijn, maar bovenal schept het nieuwe kantoor een goed gevoel bij iedereen die er binnen wandelt. Het is voor Radarwerk een grote stap voorwaarts in een voortdurende strijd naar verbetering.

De centrale ligging en goede bereikbaarheid waren een must aangezien zowel klanten als studenten vaak over de vloer komen. Er is nu een aparte ruimte om briefings en trainingen te geven aan onze studenten en vrijwilligers. Een moderne keuken en dakterras zijn dan weer een leuke extra.

Radarwerk is trots op het nieuwe kantoor en organiseert op woensdag 2 december een inhuldiging/network event.

Heb je interesse een kijkje te komen nemen? Mail naar sales@radarwerk.be
Frederik Dekelver
Sales Manager Radarwerk

www.radarwerk.be

Meer van Radarwerk :

Radarwerk