Event management

Apr 27, 2024, 16:52
BOXrentals vindt Radarwerk ‘een verademing in de sector’

BOXrentals vindt Radarwerk ‘een verademing in de sector’

29 januari 2018

Met een breed programma aan hoogkwalitatieve diensten en producten is BOXrentals erin geslaagd en benijdenswaardige reputatie te verweven in de entertainmentindustrie. Om de zaken, ook op minder evidente ogenblikken, nog vlotter te laten verlopen, doet het bedrijf regelmatig beroep op ‘full service crew partner’ Radarwerk.

Praktische tools bieden om eventuele problemen snel en adequaat op te lossen: het zit stevig verankerd in het DNA van BOXrentals. “Aanvankelijk spitsten wij ons toe op de filmsector, maar door de jaren heen hebben we ons actiegebied uitgebreid naar de volledige entertainmentsector”, vertelt Tim Janssen. “Als verhuurbedrijf van zowel fysieke producten als diensten verzorgen wij het volledige logistieke plaatje achter de schermen. Dat gaat van stoelen, tafels en tenten over boterhammenstanden en crewcontainers tot en met brandblussers, airco’s en recyclagestanden. Ook voor de communicatie om alles in vlotte banen te leiden, bijvoorbeeld via mobiel internet, kunnen de klanten perfect bij ons terecht. Wij werken sterk realiteitsgericht: kort geschetst voorzien wij alles wat nodig is om een productie volgens de regels van de kunst te laten verlopen. Wij zijn geen bedrijf dat van ‘9 to 5’ werkt, maar een partner waar de klanten 24/7 kunnen rekenen op een snelle en flexibele dienstverlening. De klanten willen vandaag immers geen ‘producten’ meer huren, maar doelgerichte oplossingen. In principe kan iedereen die iets opbouwt of onderneemt op locatie bij ons terecht. Dat kan dus de logistieke invulling van een filmset zijn, maar evengoed een volledig ingericht trailerpark voor een festival of transportfaciliteiten voor een ander gebeuren.”

Logistieke producten zijn één zaak, de klant heeft ook vaak nood aan ‘mensen’ om het werk snel en vakkundig aan te pakken. En daar is waar Radarwerk op de proppen komt. “Zij zijn de aangewezen partij om ons de nodige crew te leveren. Wij hebben hen op Festivak leren kennen en weten dat zij er dezelfde 24/7 filosofie op nahouden. Een voorbeeld: de klant heeft ’s nachts een 100 vierkante meter, grote verwarmde tent nodig? Geen probleem, wij leveren de materialen, Radarwerk zorgt voor de crew en de klant is tevreden. Voor ons als verhuurbedrijf is het een verademing dat er zoiets als Radarwerk bestaat. Snel, flexibel én de juiste mensen, dat is waar zij borg voor staan. Bovendien vullen we elkaar perfect aan en verloopt de samenwerking in twee richtingen. Het gebeurt namelijk ook regelmatig dat Radarwerk de crewmensen levert en wij de nodige voertuigen ter beschikking stellen.”

www.boxrentals.be

www.radarwerk.be

Meer van Radarwerk :

Radarwerk