Event management

Apr 19, 2024, 12:34
Havana Club toert er op los met Trouble Shakers

Havana Club toert er op los met Trouble Shakers

30 september 2016

Trouble Shakers heeft van Havana Club België de opdracht gekregen om tastings te verzorgen met Havana Club Especial op events en vooral in supermarkten. Trouble Shakers kiest echter voor een totaal andere aanpak: in plaats van een standaard tasting met promo girls/boys wordt gekozen voor een heuse show.

Om de tastings de nodige luister bij te zetten en de animatie naar een hoger niveau te tillen, zet Trouble Shakers haar team van ‘show’ barmannen in. Dankzij de jarenlange ervaring van de barkeepers kan er op die manier veel beter worden ingespeeld op de vragen van de klanten over wat men nu precies allemaal kan en mag doen met de dranken, hoe alles in zijn werk gaat, wat de tips & tricks zijn, enz.

U vindt dit leuk? Like en deel dan dit artikel op de Facebook-pagina van Trouble Shakers en maak kans op een exclusieve Cuba Libre Kit. Deze kit bestaat uit een fles ‘Havana Club Especial’ 5 jaar oude rum, Coca-Cola en limoenen.

Neem hier alvast even een kijkje!

En naar goede gewoonte bezorgt Trouble Shakers onze lezers ook een recept voor een heerlijk ‘apero moment’, thuis of op kantoor. 

Cuba Libre

  • 5 cl Havana Club Especial
  • 12 tot 14 cl Coca-Cola
  • 1 cl limoensap

-> Alles in een glas doen met veel ijs, roeren en afwerken met partje limoen.

Deel en like de post van Trouble shakers op Facebook

www.troubleshakers.com

Meer van Trouble Shakers :

Trouble Shakers