Event management

Apr 27, 2024, 19:48
Hostessenservice sluit eerste semester af met recordmaand

Hostessenservice sluit eerste semester af met recordmaand

23 juni 2016

Met een heuse recordmaand sluit Hostessenservice de eerste helft van een tot nu toe bijzonder succesvol 2016 af. In juni ging amper een dag voorbij of de hosts en hostessen waren ergens te lande aan de slag om uiteenlopende opdrachten tot een goed einde te brengen. Waar het team ook zijn opwachting maakte, telkens oogstte hun professionele aanpak open doekjes.

JADA Events deed de afgelopen maand tot twee keer toe beroep op Hostessenservice.

“Zowel de opening van het gloednieuwe bedrijfsgebouw als het personeelsfeest van sportgigant Nike werd in goede banen geleid door een enthousiast team van onze mensen”, blikt Wendy Van Nyen nog even terug. ”Op Pinkpop zorgden we in opdracht van Coöperatie Hoogstraten, bekend als de grootste aardbeiveiling van België, voor een letterlijk en figuurlijk gesmaakte promotie van de heerlijke aardbeien. Ook op Infosecurity, de beurs rond de nieuwste producten, oplossingen en diensten binnen de IT-securitybranche, deden een reeks vaste klanten beroep op ons agentschap.”

In opdracht van Cum Laude nam Hostessenservice dan weer de ontvangst van de genodigden op de aandeelhoudersvergadering van Cera, voor haar rekening. En dit al voor het zesde jaar op rij! Ook de Zespri-tour (in opdracht van Brands In Motion) en het uitdelen van snoepjes naar aanleiding van vaderdag in Grand Bazar Shopping (in opdracht van Checkmate) werd met het nodige enthousiasme tot een goed einde gebracht.

“En om onze recordmaand in stijl af te sluiten, zijn we volop bezig met de voorbereidingen van de Tall Ships Races, waar Hostessenservice zal instaan voor de hospitality op de hele site.”

www.hostessenservice.be

Meer van Hostessenservice :

Hostessenservice