Event Destinations

Nov 29, 2023, 16:27
De magie van Kerstmis komt naar The MIX !

De magie van Kerstmis komt naar The MIX !

10 oktober 2023

Naast de ontmoetingen, conferenties en lezingen die u tijdens het salon krijgt aangeboden, laat The MIX u een authentieke zintuiglijke ervaring beleven, uniek voor een MICE-evenement! Deelnemen aan het evenement, dat betekent een combinatie van zaken en plezier, terwijl u geniet van de magie van Kerstmis, die zo kenmerkend is voor de regio van de 4 grenzen!

05Portret van Laurence Rousseau, spreker tijdens The MIX.

« Meet In ontcijfert en belicht al lange tijd eventinitiatieven of oplossingen die onderdeel zijn van een duurzame aanpak. Tegenwoordig weet ieder van ons dat de toekomst van professionele ontmoetingen en evenementen onvermijdelijk gepaard gaat met engagementen, maar vooral ook met het overgaan tot actie, zodat deze sector tot onderwerp van de sociale en solidaire economie en de duurzame ontwikkeling wordt gemaakt. En dat wil men ook.

Bovendien lijkt de waardenpropositie van The MIX mij zowel essentieel als innovantief, zowel qua thema's als qua geografische dekking. Daarom heb ik met veel genoegen positief gereageerd op de uitnodiging van de organisatoren, en zal ik tijdens dit evenement twee conferenties hosten waarbij de best practices van de regio van de 4 grenzen in de kijker worden gezet. Afspraak op 13 en 14 december! »

Laurence is hoofdredacteur van MyEventNetwork en beheert ook het mediamerk Meet In, dat zich richt op de professionele meetings- en evenementenindustrie. Als gespecialiseerd journaliste leidde ze tussen 2008 en 2016 ook de redactie van het tijdschrift L’Echo Touristique.Laurence zal tijdens The MIX de ronde tafel « ESS als bron van betekenis en oplossingen voor de evenementensector » modereren, alsook een ronde tafel omtrent tendensen binnen de MICE-sector.

MyEventNetwork, partner van The MIX, is een medium dat een uitgebreide redactionele berichtgeving biedt over partnerevenementen, op de website MyEventNetwork.com en in de wekelijkse nieuwsbrief die wordt verstuurd naar 46.800 professionals uit de industrie. »

Ik wil deelnemen aan The MIX !

visuel news anglais2

 1. Ik begeef mij naar de website
  themix-metz.com/en/index
 2. Ik ga naar de rubriek « Top Buyers »
 3. Ik klik op « Join the program »
 4. Ik vul mijn inschrijvingsformulier in.
 5. Het team van The MIX neemt uw aanvraag in behandeling en neemt contact met u op om uw komst af te rond!

­Ik wil deel uitmaken van het Top Buyers program
­

visuels news anglais3

 1. Ik begeef mij naar de website themix-metz.com/en/index
 2. Ik ga naar de rubriek « Exhibit »
 3. Ik klik op
  « Become an Exhibitor »
 4. Ik vul mijn inschrijvingsformulier in.
 5. Het team van The MIX neemt uw aanvraag in behandeling en neemt contact met u op om uw komst af te rond!

Ik wil exposeren
­

visuel news anglais

 1. Ik begeef mij naar de website themix-metz.com/en/index
 2. Ik ga naar de rubriek « Visit »
 3. Ik klik op
  « Register for a badge »
 4. Ik vul mijn inschrijvingsformulier in.
 5. Het team van The MIX neemt uw aanvraag in behandeling!

Ik wil The MIX bezoeken

Meer van The MIX :