Event Destinations

May 24, 2022, 21:30
Waarom Oostende ook in de winter de perfecte eventlocatie is

Waarom Oostende ook in de winter de perfecte eventlocatie is

15 december 2021

Kiezen voor Oostende als evenementenlocatie, daarmee scoor je altijd. Niet alleen in de zomer, maar het jaar door. Het aanbod in Oostende is dan ook zo divers en uitgebreid dat je eender wanneer kan genieten van een fantastische teambuilding, seminarie, familiedag, ... in onze Stad aan Zee. Ben je op zoek naar een locatie om samen te komen met je collega's, overweeg dan zeker en vast Oostende.

1. Zee en strand

Of het nu een gure herfstdag is of een stralende zonnige dag, de zee en het strand hebben altijd iets magisch. Ongeacht welk weer het is, de zee zal je zeker en vast inspireren.

2. Activiteiten

Het teambuilding aanbod in Oostende is zeer uitgebreid - in het najaar en de winter kunnen heel wat indoor activiteiten georganiseerd worden. Maar ook buitenactiviteiten kunnen perfect gepland worden. Het diner na een dagje buiten teambuilden zal des te meer smaken. Dat garanderen we!

3. Restaurants

Na een dag van meetings of teambuildings is voor velen hét hoogtepunt wel de maaltijd. De Oostendse gastronomie staat op een hoog niveau, winter en zomer. Een voorstel op maat van jouw groep én van het seizoen, culinair plezier verzekerd!

4. Locaties

Oostende beschikt over fantastische hotels en parels van unieke locaties. Je event in het najaar organiseren zorgt sowieso voor een zeer aangename en ontspannen sfeer, de unieke locaties in Oostende maken het evenement helemaal af.

Heb je iets concreet in gedachten en denk je dat Oostende hiervoor in aanmerking komt? Vraag geheel vrijblijvend informatie op bij Lieve en Thomas via info@meetinoostende.be en we kijken met veel plezier wat het best aansluit bij de verwachtingen.

Meer van Meet in Oostende :