Event Destinations

Nov 27, 2021, 21:26
Organiseer je volgende congres in deze toplocatie in Oostende

Organiseer je volgende congres in deze toplocatie in Oostende

14 oktober 2021

Kursaal Oostende bevindt zich op een unieke locatie, op de zeedijk en in het stadscentrum van Oostende. Het is één van de grootste en best uitgeruste congres- en concertzalen van België, met een auditorium, 4 multifunctionele zalen en een meeting center.

Uniek. Dat is het minste wat je kan zeggen over Kursaal Oostende. Naast het strand en de zee, maar toch pal in het hart van de stad, dicht bij de gezellige restaurants, cafés en drukke winkelstraten. Oostende is veel meer dan de zomervakantie alleen. Het is het hele jaar door een bruisende stad met het Kursaal als één van de belangrijkste troeven.

De bereikbaarheid zal alvast het laatste van uw zorgen zijn tijdens uw event. De E40 verbindt het binnenland met Oostende. Enkele minuten na het verlaten van de snelweg staat u oog in oog met het iconische gebouw. Meteen ook een indrukwekkende entree voor uw bezoekers. Het openbaar vervoer is minstens even vlot. Alle haltes bevinden zich vlak in de buurt of op wandelafstand.

Overnachten kan in één van 1.500 hotelkamers die Oostende te bieden heeft. Van iconische hotelparels tot moderne concepten in een ongedwongen sfeer. Allemaal op een steenworp van elkaar.

Kursaal Oostende biedt faciliteiten voor events van 10 tot 2000 personen. De ruime en multifunctionele zalen zijn volledig uitgerust met apparatuur die onmisbaar is voor personeelsfeesten, klantenevents, productpresentaties, banketten, awardshows, seminaries en congressen. Het Kursaal blijft ook constant investeren en zet in op de combinatie duurzaamheid en authenticiteit.

Een weekend op teambuilding, een bijzondere productvoorstelling of een creatieve (brain) storm? Een kunstige verwondering loert hier immers om elke hoek. Ontdek het Kursaal, de perfecte uitvalsbasis in Oostende. Ons team staat klaar voor een zinnenprikkelende ervaring aan zee!

Interesse? Vragen? Lieve en Thomas van Meet in Oostende helpen je met plezier verder. Je bereikt hen via info@meetinoostende.be - meer informatie over Kursaal Oostende op http://www.meetinoostende.be/nl/special-venues/kursaal-oostende-vzw

Meer van Meet in Oostende :