Event Agencies

Apr 27, 2024, 10:52
WMH Project Brussels is klaar voor de lente

WMH Project Brussels is klaar voor de lente

21 maart 2024

WMH Project Brussels, de Belgische tak van de Franse communicatiegroep WMH Project, ondergaat een transformatie in 2024. Een nieuw managementteam, nog meer expertise en de aanwerving van nieuwe medewerkers, het zijn allemaal voorbeelden van de nieuwe energie en sterke ambities van WMH Project in België.

Vinciane Morel de Westgaver wordt General Manager van WMH Project Brussels, terwijl Gauthier Demaret aan boord stapt als Head of Events. Samen met Vincent Morrens en Laura Bini vormen zij vanaf nu het Management Committee. Vincent Morrens en Laura Bini zijn als Head of Public Relations en Head of Digital Communications al jaren verbonden aan WMH Project Brussels.

Vinciane Morel de Westgaver beschikt over 16 jaar ervaring bij het agentschap VO Event. In het communicatievak heeft ze een sterke reputatie opgebouwd, zowel bij corporate als institutionele klanten. Als maatschappelijk verantwoord ondernemer is ze sinds 2021 voorzitter van de Event Confederation, de organisatie die de Belgische evenementenbranche vertegenwoordigt. Gauthier Demaret, die haar opvolgde bij VO Event, zal de afdeling 'Event, Incentive & Travel' gaan uitrollen. Hij heeft zo'n vijftien jaar ervaring op het gebied van evenementen, audiovisuele producties en media.

“We zijn er trots op om voortaan deel uit te maken van een dynamisch team van experts in ons vakgebied, en dit binnen een van Europa's toonaangevende communicatiegroepen. Samen gaan we het agentschap een nieuwe dynamiek geven en laten groeien, waarbij we onze klanten bedienen vanuit alle bedrijfstakken van de groep. Onze eerste commerciële contacten zijn veelbelovend en we zijn momenteel volop nieuwe talenten aan het aanwerven”, zeggen ze samen.

Aangemoedigd door de groei van de Groep, is WMH Project Brussels vastbesloten om in België eenzelfde positieve dynamiek te creëren.

“We zijn erg enthousiast en hebben het volste vertrouwen in de ontwikkeling van WMH Brussels, dat wordt versterkt door de komst van twee fantastische mensen in het managementteam. Met talenten die elkaar aanvullen, zal de Brusselse tak zich zowel qua mensen als qua expertise verder ontwikkelen. Dat is nodig om een belangrijke speler in België te worden en om de sterke ecologische, sociale en maatschappelijke engagementen van de groep te ondersteunen. Zo werd WMH Project Group in 2024 officieel een ‘Entreprise à Mission ’ in Frankrijk”, verklaart Bertrand Biard, Vice President van de WMH Project Group.

WMH Project Brussels heeft reeds een gediversifieerde portefeuille, gaande van de Europese instellingen tot de farmaceutische, automobiel- en fintechsector. Sinds het begin van dit jaar verwelkomt het agentschap nieuwe klanten, voor wie het team campagnes uitrolt die steeds rijker en gevarieerder worden. Deze campagnes combineren communicatieactiviteiten als evenementen, mediarelaties en sociale media, en focussen steeds meer op de uitdagingen van klanten op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen.