Event Agencies

Apr 14, 2024, 14:10
Utopia Events zet het eerste 'Autofestival' van Van Mossel op touw

Utopia Events zet het eerste 'Autofestival' van Van Mossel op touw

22 februari 2024

Voor Van Mossel België organiseerde Utopia – creative & sustainable event agency de Autofestival Fleet Sessions op 3 centrale locaties door heel België! Zo bezochten ze Limburg, Antwerpen en West-Vlaanderen, waar ze lokale klanten verwelkomden en waar maar liefst 25 volledig elektrische auto’s en 1 plug-in hybride werden gepresenteerd.

Omdat mobiliteit tegenwoordig diverse vormen aanneemt en veel werknemers momenteel kiezen voor elektrische fietsoplossingen, waren de fietsen van Stella Bikes ook aanwezig. Zo konden de aanwezige fleet managers een allesomvattende oplossing verkennen.

Last but not least werden er op elke locatie informatiesessies gehouden over de huidige en toekomstige regelgeving op het gebied van mobiliteit. Dit om fleet managers te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes met de beste oplossingen voor de bedrijven waar ze werkzaam zijn.

Benieuwd naar alle duurzame inspanningen die Utopia leverde om het event zo klimaatvriendelijk te houden? Neem een kijkje naar hun case op hun website.

https://www.utopiaevents.be/evenement/van-mossel/

Meer van Utopia Events :