Event Agencies

Mar 28, 2024, 18:14
VO werft aan!

VO werft aan!

12 augustus 2021

Er staan ​​momenteel 3 vacatures open binnen de bureaus VO Event en VO Citizen! Solliciteer voor het einde van de zomer en vertel VO hoe u de ideale persoon bent om hun team te vervolledigen en de langverwachte heropstart van de sector aan te vatten!

Voor de B2B-ploeg is VO Event op zoek naar

  • Een account director met een passie voor innovatie, design en klantinteractie. Een drietalig profiel met minimaal 8 jaar ervaring in het uitwerken van projecten, business development en klantenbeheer. Bent u die zeldzame parel? Wilt u het team steunen in haar motto Reinventing the code? Neem contact met ons op via de VO-site om een ​​afspraak te maken.

Voor het departement European Events, zoekt VO Event

  • Een Senior Project Manager met een passie voor Europese projecten en uitdagingen. Word lid van ons team en neem deel aan de organisatie van toppen, conferenties, vergaderingen, tentoonstellingen en andere virtuele, hybride of face-to-face projecten met een internationale dimensie.

 Ontdek ons aanbod via https://www.vo-event.be/en/jobs

Bent u freelancer en op zoek naar eenmalige opdrachten, aarzel dan niet om ons ook uw CV te sturen, deze is altijd waardevol.

VO Citizen, het unieke communicatiebureau in België dat zich volledig toelegt op maatschappelijke vraagstukken en Belgische instellingen, is op zoek naar een Project Developer.

Bent u tweetalig en heeft u 5 jaar ervaring in communicatie en marketing? Voelt u zich betrokken bij maatschappelijke vraagstukken als mobiliteit, diversiteit en duurzaamheid en wilt u een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze samenleving? Voeg u dan bij ons team om mee te werken aan de ontwikkeling van communicatiecampagnes gericht op burgers! Ontdek ons volledige aanbod en solliciteer via de website van VO Citizen - https://www.vo-citizen.be/en/jobs