Event Agencies

Jun 4, 2023, 1:49
To The Point Events verwelkomt studenten in Brussel en Hasselt

To The Point Events verwelkomt studenten in Brussel en Hasselt

21 november 2019

Studenten in Brussel en Hasselt konden bij het begin van het academiejaar rekenen op een feestelijke verwelkoming. Met ‘Brussel Brost’ en Student Take-Off zorgde To The Point Events in beide studentensteden voor een geslaagde festivalervaring.

Brussel Brost, het kick-off event van het Brusselse academiejaar, was dit jaar aan zijn tiende editie toe. Meer dan 7.000 studenten van alle hogescholen en universiteiten alsook de laatstejaarsleerlingen van het middelbaar kwamen samen om te vieren dat ze in Brussel leven & studeren. Naast het uitgebreide muzikale programma, met onder andere “Stikstof”, “Lefto” en “Jaguar Jaguar”, was er ook opnieuw het Brussel & ik Dorp: een cultuurmarkt die de jongeren meer vertelt over Brussel.

To The Point Events toverde de hele site van Tour & Taxis om tot een heus festivalterrein, met drie muziekpodia en heel wat randanimatie – zo werden er maar liefst 10.000 (!) pannenkoeken uitgedeeld. Het agentschap ontfermde zich onder andere over de logistieke ondersteuning, de praktische uitwerking van alle decors en de veiligheid op de site.

In thuisbasis Hasselt stond To The Point Events voor de 11e keer op rij in voor de organisatie van de Student Take-Off. Dit gezamenlijk initiatief van hogescholen PXL en UCLL, Universiteit Hasselt en Stad Hasselt, lokte opnieuw duizenden studenten naar het Kolonel Dusartplein. Op drie podia kregen de studenten een gevarieerd muziekaanbod voorgeschoteld. Daarbij mocht elk van de drie onderwijsinstellingen ook één eigen dj-talent afvaardigen. “De Romeo’s” en “2 Fabiola” waren de blikvangers op het hoofdpodium.

Het multidisciplinaire team van To The Point Events neemt alle aspecten van dit massa-evenement onder haar hoede. Sponsorwerving, veiligheid, programmatie, podiumregie, animatie, VIP-hospitality, communicatie, catering, interactie met de buurt, …

Interesse in de interessante doelgroep van studenten voor promotionele acties? Contacteer team TTPE!

Meer van To The Point Events :