Event Agencies

Sep 21, 2020, 7:56
Wisenose, uw communicatiepartner voor al uw evenementen. Voor, tijdens & na…

Wisenose, uw communicatiepartner voor al uw evenementen. Voor, tijdens & na…

18 november 2019

Elk evenement vergt zijn eigen specifieke communicatieaanpak, een combinatie van creativiteit, strategie en kennis van de evenementensector. Welkom bij Wisenose!

Wij zijn uw partner voor creatieve, efficiënte en doelgerichte communicatie voor al uw evenementen, groot of klein, zoals: congressen, feesten, publieke evenementen, jubilea, klantevenementen, seminaries, productshows, beurzen, jobdagen, …

Laat de communicatie rond uw evenement niet aan het toeval over!

We zijn bijzonder trots om bedrijven zoals Barco, Telenet, Samsonite, House of HR, Woody Group, Partena Professional, Fednot en vele andere tot onze klanten te mogen tellen. Zij vertrouwen op Wisenose voor een creatieve insteek en een rimpelloze uitvoering. Van de kleinste uitnodiging tot een nationale campagne voor een publiek evenement of innovatieve presentaties, …  wij weten waar het bij evenementcommunicatie om gaat!

Ook benieuwd hoe we voor uw evenement een meerwaarde kunnen creëren? Elk goed verhaal begint met dat eerste gesprek … Vertel ons uw projectverhaal, wij maken er graag samen met u een succesverhaal van!

www.wisenose.be
Facebook
Instagram
LinkedIn